Digidexo.com

Juice Vs. Sportsdrikker for barn

Juice Vs.  Sportsdrikker for barn


Med tilstrømningen av drikkevarer på markedet, noen som tout tilsynelatende mirakuløse påstander, kan det være overveldende for helsebevisste foreldre å bestemme hvilke drinker er best for sine barn. Du kan bare nix dem alle og velge den sunneste drikke, som er vann, men mange kresen barn trenger noe å søtt å behage sin palett.

Sportsdrikke: Pros

Hvis du har en aktiv barn som er en dedikert idrettsutøver, som serverer ham sportsdrikke under trening eller spill kan være fordelaktig. Disse drikker inneholder karbohydrater (sukker), som gir en sårt tiltrengt utbrudd av energi i en tid når kroppen trenger det mest. I tillegg, sportsdrikker inneholder elektrolytter som natrium og kalium, som raskt rehydrere kroppen, holde musklene smøres.

Sportsdrikk: Cons

Sport drikker er ikke gunstig for stillesittende barn eller tilfeldige utøvere. De samme sukker som gir en rask serie av energi til utøvere under forestillinger vil bare bli lagret i kroppen til senere bli til fett. Uten et umiddelbart behov for en energi og re-hydra quick-fix, sportsdrikke ikke lenger tjener sin hensikt og faktisk slå til noe negativt.

Juice: Pros

Juice er et populært valg for de fleste barn, men du må være oppmerksom på etikettene når du velger hvilke fruktjuicer å gi dine barn. Velg kun dem som er merket 100 prosent juice. Disse kommer uten tilsetningsstoffer som frukt-flavored saft eller juice cocktails inneholder, og barnet vil få mer vitaminer og næringsstoffer fra 100 prosent fruktjuice også.

Juice: Cons

Selv 100 prosent juice kan bli en ernæringsmessig skade for barnet ditt hvis han overindulges. Juice inneholder fortsatt kalorier, noe som kan føre til fedme hvis for mye blir konsumert. Følg disse retningslinjene gitt av American Academy of Pediatrics å sikre at du ikke gir barnet ditt for mye juice: 0-6 måneder: ingen juice med mindre det er for å avlaste forstoppelse; 6-12 måneder: 4 gram daglig; 1-6 år: 6 gram daglig; 7 år og oppover: 12 gram daglig.