Digidexo.com

Hvordan å erobre bivirkninger av Clomid

Hvordan å erobre bivirkninger av Clomid


Et stoff som ofte brukes for å stimulere eggløsning hos kvinner som prøver å oppnå graviditet, Clomid eller clomiphene citate, har vært kjent for å forårsake hodepine, kvalme, hetetokter, svimmelhet og andre komplikasjoner. Følg disse enkle trinnene for å slå de fysiske blues og spretter tilbake til din gamle selv.

Hvordan å erobre bivirkninger av Clomid

•  Ta stoffet som anvist. De fleste farmasøyter vil be deg om å ta Clomid gjennom munnen rett før du går til sengs. Ideen er at du vil sove gjennom den tiden da du er mest sannsynlig å føle seg syk.

Spør legen din om anti-kvalme medisiner som er trygge å ta med graviditet.

Kle seg i lag. Hormoner kan forårsake hetetokter når som helst på dagen. For å unngå forlegenhet, lag klærne slik at du kan bare fjerne en jakke eller bluse når du begynner å bli varm.

Besøk online støtte lokalsamfunn og lese historier om andre kvinner som tar Clomid. Sammenligning av deres bivirkninger og suksesshistorier til din kan være alt du trenger for å slutte å bekymre deg og vet at det du føler er normalt.

Få litt hvile. Putting hormoner i kroppen din kan påvirke deg ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Lagt til den emosjonelle belastningen av infertilitet, er det beste du kan gjøre for å slappe av og holde stress til et minimum.

Ikke vær redd for å snakke om det. Noen kvinner føler infertilitet og fremgangsmåten for å oppnå graviditet er for personlig et emne for å dele med venner og familie. Men et støttesystem vil gjøre deg en verden av bra. Velg et utvalgt antall mennesker du er sikker på om dine kamper, og holde dem postet på dine behandlinger og reaksjoner.

Hint

  • Kvinner bør alltid overvåkes av legen sin mens du tar Clomid å kontrollere at den fungerer som den skal og doseringen er korrekt. Mange fagfolk anbefaler ikke kvinner ta stoffet mer enn seks ganger, som langtidsstudier ikke er utført for å undersøke mulige langsiktige bivirkninger og komplikasjoner.
  • Mens noen kvinner opplever alvorlige bivirkninger mens de tok Clomid, trenger andre kvinner opplever ikke noen i det hele tatt. Alltid konsultere legen din om effektene du merker og hva du ønsker å gjøre for å lindre dem.