Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i brystet

Hvordan å slanke seg i brystet


Vektkontroll krever engasjement og bevissthet om hva du gjør for kroppen din, så vel som hva du putter i den. Noen ganger folk ikke innser at de er pakking på pounds før de fange at en talende glimt. Å miste vekt i bestemte områder på kroppen, for eksempel brystet, kan være vanskelig, og irriterende, fordi prosessen, når det gjøres riktig, tar tid. Asses brystet størrelse ved å ta målinger og skrive ned statistikken. Ta med dine nåværende brystet målinger, den størrelsen du ønsker å oppnå og et mål dato.

Hvordan å slanke seg i brystet

Ta innledende målinger med et ikke-strekkbart målebånd. For ekstra forsikring av nøyaktige målinger, har en venn eller et familie ta dem. Ta målinger av andre deler av kroppen til asses noe vekttap trenger i andre områder.

Skriv ned alt av mat og drikke du spise og drikke i en uke, sammen med del størrelser og tider på forbruk, for å gi deg en detaljert idé om din nåværende inntak. Du vil være i stand til å se mat som kan og bør byttes ut eller eliminert fra kostholdet ditt. For eksempel, i stedet for å drikke din vanlige fire vanlige brus på mandager, erstatte dem med slanke seg. Du kan være i stand til å se at din midnatt bolle med rocky road iskrem forstyrrer vekttap innsats og bidrar til å utvide bryststørrelsen. Fortsette å holde en mat logg. Dette gir deg synlig bevis på at du har gjort endringer og fungerer som motivasjon når du begynner å se inches falle ut av brystet ditt.

Utfør cardio øvelser. Dette vil ikke bare redusere bryststørrelsen, men vil også bidra til å brenne fett fra andre deler av kroppen også. Cardio øvelser inkluderer jogging, rask gange, trapp klatring eller andre øvelser som hever pulsen for en varighet på 20 til 30 minutter. Cardio vil også bidra til å styrke ditt hjerte. Ifølge 2008 Fysisk aktivitet Retningslinjer for amerikanerne, utgitt av den føderale regjeringen, bør hver eneste amerikaner engasjere seg i 150 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet eller trening per uke for å redusere kroppsfett og bli hjertet sunt.

Utfør muskel-building øvelser for brystet. Muscle er mer metabolsk aktiv enn fett, og vil bidra til å holde overflødig kroppsfett i sjakk. Muscle også veier mer enn fett, så ikke bli skremt hvis vekten faktisk viser en økning i kroppsvekt. Kjøpe en gym medlemskap å bruke maskiner for å øke muskelmasse i brystet, slik som romaskin, lateral nedtrekk eller sittende brystpress.

engasjere seg i noen form for fysisk aktivitet daglig. Fysisk aktivitet er rett og slett å være aktiv versus slapper av i La-Z-Boy, mens øvelsen er planlagt og strukturert. Bruk push klipperen å klippe gresset eller hånd vaske bilen din og spare de få ekstra dollar. Disse aktivitetene kan virkelig hjelpe trimme ned brystet. Egentlig kan det hjelpe trimme ned hele kroppen. Sats på valg som vil tillate deg å være mer aktiv, og du vil se endringer i brystet og resten av kroppen din.