Digidexo.com

Tegn og symptomer på depresjon: binyresvikt

Tegn og symptomer på depresjon: binyresvikt


Tegn og symptomer på depresjon er ofte lik de binyresvikt. Binyresvikt, også kalt Addisons sykdom, er en sjelden hormonelle, eller endokrine, lidelse oppleves av omtrent én av 100.000 mennesker, sier hypofysen Network Association. Når en person opplever denne tilstanden, er det en rekke symptomer, og fordi disse symptomene er ofte svært lik symptomene på depresjon, kan dette føre til binyresvikt blir forvekslet med depresjon, ifølge HGH Talk.

Tretthet og svakhet

Pasienter med binyresvikt kan oppleve tretthet og svakhet. Binyresvikt er forårsaket av en ubalanse i hormoner, slik som hormonnivået reduseres, blir sliten og svak en person. Den kortisol produsert av binyrene også hjelpemidler for å opprettholde blod sukker og blodtrykket, slik at, når binyrene mislykkes, er forbundet blodsukker og blodtrykk problemer kan føre til at disse to symptomer, i henhold til hypofyse-nettverket Association.

Ifølge Mayo Clinic, tretthet og svakhet er også vanlige symptomer på depresjon. Dette kan gjøre det vanskelig å si om depresjon eller binyresvikt er hva pasienten lider av.

Hypoglykemi og hypotensjon

Hypoglykemi er en tilstand der en person har lavt blodsukker, og hypotensjon er en tilstand der en person har lavt blodtrykk. Ifølge hypofyse Network Association, kortisol produseres av binyrene er ansvarlig for å hjelpe kroppen balanse insulin effekter og blodtrykk. Når binyrene er i fiasko, kan de ikke gjøre disse to oppgavene effektivt, noe som resulterer i lavt blodtrykk og lavt blodsukker.

Digestive Issues

Det er en rekke fordøyelses problemer som kan oppstå med binyresvikt. Ifølge Cleveland Clinic, kan disse inkluderer tap av appetitt, diaré, kvalme, forstoppelse, magesmerter og oppkast. The Mayo Clinic sier at tap av appetitt er også et symptom på depresjon.

Andre symptomer

De med adrenal svikt kan oppstå andre problemer, som også noen ganger oppleves av de med depresjon. Binyresvikt symptomer inkluderer vekttap, huden mørkere, salt mat cravings, ørhet eller svimmelhet når du står opp, leddsmerter og muskelsmerter, ifølge Cleveland Clinic. Noen av disse symptomene, slik som uforklarlig vekttap, leddsmerter og muskelsmerter, er også vanlige depresjonssymptomer, ifølge Mayo Clinic.