Digidexo.com

Hvordan få Slankere Fingers

Hvordan få Slankere Fingers


Formen hendene og fingrene er i stor grad genetisk og kan ikke endres. Men væskeretensjon og overvekt kan bidra til klumpete utseendet på fingrene. Justere kostholdet ditt, mister vekt, og trene regelmessig er de eneste måtene å slanke seg fingrene og redusere deres puffy utseende.

Hvordan få Slankere Fingers

•  Begrense natrium inntaket til 2300 milligram hver dag. En høy-natrium diett forårsaker væskeansamling i hele kroppen, og kan gjøre fingrene ser hovne. Ved å redusere natriuminntaket, vil kroppen din skylle ut lagret væske.

Snakk med din lege om et vekttap program som passer for deg. Spis en diett høy i hele korn, frukt og grønnsaker, og lite bearbeidet mat og fett. Drikke åtte glass vann daglig for å kvitte kroppen for giftstoffer og holde deg full. Snack på nøtter eller tørket frukt i stedet for chips og godteri. Ikke drikk brus.

Utvikle en øvelse plan med legen din for å hjelpe deg å miste vekt raskere. Prøv å gå for en 30-minutters spasertur etter middag. Svømming er også en lav-effekt trening som passer for nesten alle kroppstype. Gjøre daglige oppgaver som fokuserer på fingrene, for eksempel å skrive eller spille piano eller gitar. Begrense hånd øvelser til 30 minutter om dagen, slik at du ikke øke muskelstørrelse og legge bulk.