Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med Umoden ananas?Ananas gir en sunn og deilig snack, komplett med fiber, vitamin C og enzymet bromelain. Bromelain hjelper fordøye proteiner og begrenser abdominal oppblåsthet og andre fordøyelsesproblemer. Fordøyelsesenzymer, slik som de i ananas, kan hjelpe deg å miste vekt og forbedre helsen din. Husk at ananas er ikke en magisk kurere alt og ingenting kan noensinne garantere vekttap unntatt for å redusere kaloriinntaket og øke mengden av trening.

Hvordan Lose jeg vekt med Umoden ananas?

Legg Pineapple Everyday

•  Kutt ananas i små seksjoner eller terninger. Oppbevar ubrukt ananas i en lukket beholder i kjøleskapet for å bevare vitamin innhold. Pineapple går ofte dårlig innen 48 timer så sørg for å spise ananas omgående.

Konsumere 1/2 kopp til en kopp ananas kuber etter frokost, lunsj og middag. Dette vil aide fordøyelsen og bør bidra til å holde deg fra overspising ved måltider eller nå til dessert.

Spis ananas som helst du ønsker en søt godbit. Siden ananas er lav i kalorier, vil dette redusere din over alle kaloriinntaket og øke inntaket av vitaminer. De fleste vil ikke overspise ananas på grunn av sin "høyt syreinnhold.

Hoppe starte med en frukt Fast

Start morgenen med et stort utvalg av ananas og annen frukt. Sørg for å drikke rikelig med vann.

Spis ananas og de ​​andre favoritt frukt for en matbit, lunsj og middag. Du kan også drikke vann, fruktjuice og usøtet te eller kaffe.

Fortsett frukt fast i flere dager. En rask kan hjelpe hoppe starte vekttap og tømme ut ditt fordøyelsessystem. Det høye syreinnholdet i frukt bør klare opp eventuelle problemer som oppblåsthet eller forstoppelse. Sørg for å inkludere noen frukter med et lavere syreinnhold, for eksempel bananer, for å holde systemet i balanse.

Overgang til å spise andre matvarer over flere dager. Legg hele korn og supper en dag. Legg kokte grønnsaker og belgfrukter neste dag. Legg animalske proteiner, nøtter og noen tyngre matvarer siste.