Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Cayenne Pepper

Hvordan å miste vekt Med Cayenne Pepper


Cayenne pepper er faktisk den beste naturlig urt for vekttap. Mange vil hevde at grønn te er imidlertid kajennepepper hjelpemidler i påskynde stoffskiftet mye raskere. Når du tar cayenne på regelmessig daglig basis du kan øke stoffskiftet noen sier så mye som 25%. Mange mennesker har ingen anelse om at fordelene med cayenne pepper kan faktisk hjelpe til med vekttap. Nå, ikke misforstå - Ja, du har fortsatt å opprettholde et sunt kosthold og mosjon, men cayenne pepper vil hjelpe - mye.

Bruksanvisning

SLIK FUNGERER DET: De viktigste aktive ingrediensen i cayennepepper er capsaicin. Det sies å være en "thermogenic kjemiske" som vil hjelpe fart på stoffskiftet og redusere appetitten. Det er faktisk en fantastisk urt. Det ikke bare kan fremme vekttap, men det gjør mange andre fantastiske ting som: økt blodstrøm, opprettholder sunt blodtrykk, øke sexlysten, kan bidra til å redusere magesår og fremmer et sunt fordøyelsessystem. Høres bra ut for meg. Holde lesing!

FORBRUK: Vel, det er to hovedmetoder i forbruker cayenne pepper. 1. Du kan kjøpe kapsler fylt med urten på din lokale matbutikk, GNC eller Wal-Mart for rundt 10 dollar. 2. Kjøpe selve krydderet og drikke det.

HVOR MYE? Vel, avhenger egentlig det. Det er en veldig krydret og varm urt. Tar kapslene er mye enklere, mens du drikker det er ikke for sarte sjeler. KAPSLER: Du bør spise 1-3 piller om dagen. FLYTENDE: Du bør legge om en teskje per glass. Start med ett glass per dag før du blir vant til det.

VEKT TAP: Cayenne pepper alene vil ikke gjøre deg se resultatene av vekttap på sin egen. Du må opprettholde et sunt kosthold, trene på regelmessig basis (3-5 dager per uke), og du må forbruke vann og mindre kalorier. Innen en måned, vil du mest sikker se resultatene av en sunnere deg.