Digidexo.com

Hvordan sjekke blodsukkeret uten Needles

Hvis du spør folk med diabetes hva de misliker mest om sin sykdom, ofte svaret vil være å måtte stikke fingeren til å overvåke sine blodsukkernivået. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, "Regelmessig sjekke blodsukkernivået er en av de viktigste trinnene du kan ta i å håndtere sykdommen. Det gir legen din med viktig informasjon om kontroll av blodsukkeret." Heldigvis, til andre måter å sjekke blodsukkernivået dukker opp på markedet.

Bruksanvisning

•  Se etter gjeldende fremskritt i overvåkingsenheter. For tiden er det noen ut på markedet - infrarødt lys skjerm, hud testing og kontinuerlig glukose testing. Den første måler blodsukkeret ved å penetrere huden din med en lys, den andre er som en klokke med en spesiell sensor pad, og den tredje bruker en sensorisk pad plassert under huden din. Begge sensoriske pads vil lyde en alarm som varsler deg om blodsukkeret.

•  Vurder ulemper. Du kan ikke få nøyaktig lesing med infrarødt lys på grunn av svingninger for eksempel kroppstemperatur og blodtrykk. Klokken kan irritere huden og virker ikke når du svetter. Det tredje alternativet koster mellom $ 1,00 og $ 2000 og du må flytte den med jevne mellomrom. Ingen av alternativene er så nøyaktig som den tradisjonelle måten.

Test kjøre alle å se hvilken som fungerer best for deg. Kanskje bruke to av dem for å sikre en mer nøyaktig lesing.

Prøv andre hudområder med nåler hvis ingen av de ikke-invasive produkter som fungerer for deg. Selv om du fortsatt må bruke en nål for å nå blodet i armen, magen eller låret, vil det ikke være så vondt som når du holder fingeren tips. De fleste up-to-date-skjermer tillate bruk av alternative teststeder. Hvis du har en eldre meter, kan det hende du må oppgradere.