Digidexo.com

Hvordan redusere kroppsfett Index

Hvordan redusere kroppsfett Index


Vekttap er en utfordrende problem for en økende mengde mennesker. The American Heart Association anslår at over 145 millioner er overvektige eller fete, noe som setter dem i fare for koronar hjertesykdom, diabetes og til og med fertilitetsproblemer. Redusere kroppsfett indeks, eller å miste vekt, er et spørsmål om å spise riktig mat og engasjerende i fysisk aktivitet. Mens veien til Shedding fett er vanskelig, er det gjort enklere ved å følge noen enkle retningslinjer.

Bruksanvisning

Matvaner

•  Spis frukt, grønnsaker, hele korn og høy fiber. Alle er nøkkelen til en sunn livsstil og lavere fettprosent. Protein er spesielt viktig, ettersom det bidrar til å bygge muskler.

Unngå raffinerte karbohydrater, som sukker, som bidrar til kroppsfett.

Evaluer dine matvaner, som anbefalt av Center for Disease Control, for å forbedre dem. Spise for fort, mens du ser på tv, hoppe over måltider og alltid ha dessert kan være skadelig for vekttap. Se etter ting som utløser du skal spise, og legge planer for å unngå dem.

Institute en spiseplan, eller tidsplan. Spise planer kan være gunstig, da det gir mindre rom for ikke-planlagt snacking.

Drikk vann. Hydrering er viktig å holde kroppen fungerer som den skal. Det hjelper også dempe appetitten.

6. Skjær ut brus helt. Mens brus er velsmakende, de er også ernæringsmessig tom og full av sukker. Bytt ut brus med vann.

Trening

Brenn kalorier. For å kvitte kroppen for fett, forbrenner flere kalorier enn du tar i. Når kosten er under kontroll, engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet.

Delta i aerobic fysisk aktivitet. CDC anbefaler to og en halv time med moderat intensitet aktivitet per uke. Aktiviteter inkluderer rask gange, svømming eller yoga.

Øke muskel. Muskel styrke øvelser, som vekttrening, anbefales to eller flere dager i uken, og bør omfatte alle de store muskelgruppene.