Digidexo.com

Hvordan unngå Blues

Hvordan unngå Blues


Mens juryen er fortsatt ute om i hvilken grad blues er en treatable sykdom eller bare en del av livet, en ting er sikkert: det er aldri gøy å måtte forholde seg til dem. En rekke behandlingstilbud finnes for personer som lider av depresjon, alt fra ulike typer terapi til legemidler, men den beste medisinske strategi for depresjon, som med alle andre sykdommer, er forebygging. Den beste måten å behandle blues er å unngå dem, og fører en sunn, produktiv livsstil kan hjelpe deg å gjøre det.

Bruksanvisning

•  Få nok søvn. Ifølge Time Magazine, har forskerne etablert klare sammenhenger mellom dårlig søvn og depresjon. Hvis du har problemer med å sovne, ikke drikke koffein og prøver å gjøre sengen din så behagelig som mulig. Prøv å lage en nattlig rutine for deg selv som inkluderer avslappende aktiviteter som lesing eller tar et bad.

•  Spis godt. Du må opprettholde et sunt kosthold hvis du ønsker å holde blues unna. Ifølge NaturalNews.com, visse matvarer kan hjelpe kroppen din til å bekjempe depresjon. Disse omfatter brun ris, ølgjær, hele korn havre, kål, rå kakao, mørk melasse og paranøtter. Prøv å gjøre deg selv en frokost salat med leftover fisk, kål, spisskummen og andre sunne ingredienser for å starte dagen på høyre fot.

Sett av tid til trening. Ifølge Mayo Clinic, utøve utgivelser nevrotransmittere og endorfiner, hjernen kjemikalier som kan bidra til å bekjempe depresjon. Trening øker også kroppens temperatur, noe som kan bidra til å roe ned kroppen. Trening hjelper deg med å bli mer selvsikker og ofte gir deg muligheten for økt sosial interaksjon.

Delta i andre meningsfylte aktiviteter du liker, enten det betyr å tilbringe en dag fiske, se en baseballkamp på TV eller re-leser din favoritt roman. Gi deg selv tid til å sette pris på enkle gleder tillater deg å de-stress, noe som bidrar til å bekjempe depresjon.