Digidexo.com

Hvordan Sett Wire på bukseseler Bracket

Hvordan Sett Wire på bukseseler Bracket


Ledninger er en integrert del av tannregulering som er ansvarlig for å rette tenner. Av og til ledningen på tannregulering kan bli skadet eller løsner fra brakettene. Dette kan være ubehagelig, men det er ganske enkel å reparere. Noen ganger, skjønt, kan det hende du trenger å se din kjeveortoped.

Bruksanvisning

Skyv ledningen forsiktig tilbake i sporet som sitter på seler er parentes. Nyere selvligering bukseseler fungerer mye på samme måte som tradisjonelle bukseseler gjøre bortsett fra at de har et klipp som bidrar til å holde ledningene løst på plass.

Skyv klippet til riktig posisjon for å holde ledningen ned, hvis de bukseseler har et klipp funksjonen. Dersom ledningen er ødelagt, og er skarp, kan viskelæret enden av en blyant eller pinsett brukes til å veilede ledningen uten å skrape fingre, tannkjøttet eller kinn.

Skyll med munnvann eller gurgle med saltvann for å hindre smitte, i tilfelle at ledningene har forårsaket sår. Det er mulig for en løs brace ledning til å klø og kutte innsiden av munnen.

Hint

  • Hvis den løse ledningen har skapt sår, bruke is til å bidra til å redusere smerte og hevelse. En rekke lammende kremer kan anvendes for å lette smerte; rådføre seg med en kjeveortoped for å finne ut hva som fungerer best.
  • Unngå å kutte ledningen. Dette er farlig og potensielt kan resultere i utilsiktet inntak eller innånding. Hvis ledningen har blitt inntatt vil det være naturlig ført gjennom kroppen som avføring. Hvis det blir vanskeligere å puste, kan dette tyde på at ledningen har reist inn i lungene og legehjelp er nødvendig.