Digidexo.com

Kremer brukes til å behandle Helvetesild

Helvetesild (Herpes zoster) er en hud tilstand av utslett eller blemmer i ett område av kroppen forårsaket av samme virus som vannkopper. Mild til intens smerte og kløe oppstår i det berørte området. Én behandling for helvetesild er bruken av et topisk krem. Et utvalg av kremer er tilgjengelig for å hjelpe i helvetesild helbredende prosess, men noen ganger er de ikke markedsføres direkte mot helvetesild lider.

Capsaicin krem

Denne kremen er hovedingrediensen skaper varme i chili peppers og den stopper smerte når den brukes til huden. Den er tilgjengelig i 0,25 og 0,75 prosent styrke.

Calamine

Noen krem ​​medisiner som inneholder Calamine lindrer sår ved å jobbe som en antiseptisk og snerpende. Merkevarer inkluderer Caladryl og Obtundia.

Ti prosent trolamin salicylate

Brukes vanligvis for muskelsmerter, kan en behandling som inneholder 10 prosent trolamin salicylate noen ganger redusere hevelse og betennelse rundt helvetesild. Et eksempel på denne behandlingen er Aspercreme.

Sølvsulfadiazin

Sølvsulfadiazin behandler vanligvis først --- og --- andregrads forbrenninger. Det hindrer bakterier fra å spre seg over et berørt område, for eksempel en helvetesild utbrudd. Merker som inneholder sølvsulfadiazin inkluderer Silvadene og Flamazine.

Alternativ medisin: Iren Secret Helvetesild Cream (100% naturlig)

Iren Secret Helvetesild Cream (100% naturlig) hevder å helbrede helvetesild og øke healing rate i alle hudtyper uten uønskede bivirkninger.