Digidexo.com

Hvordan å gradvis redusere dose hydroklortiazid

Leger vanligvis bruker hydroklortiazid som et vanndrivende for å hjelpe håndtere hypertensjon. Men stoffet kan ha bivirkninger som magekramper, forhøyet blodsukker og senket kalium, så noen pasienter foretrekker å avslutte bruken, særlig hvis han eller hun håndterer hypertensjon effektivt gjennom kosthold og mosjon. Gradvis reduksjon er en strategi for å avvikle bruken av hydroklortiazid.

Hvordan å gradvis redusere dose hydroklortiazid

H

samarbeider tett med legen din for å gradvis redusere din dose av hydroklortiazid. Overvåke blodtrykket regelmessig og informere legen din om noen dramatiske økninger eller plutselige endringer.

Fokus på kosthold og trening for å bidra til å senke blodtrykket som du avvenne deg ut av din medisinering. Redusere inntaket av salt og trene regelmessig.

Vurdere å ta en urte vanndrivende, som for eksempel løvetann. Dette kan hjelpe kroppen din eliminere overflødig væske uten å ta hydroklortiazid. Ta kontakt med en naturlege hvis du har spørsmål om urte diuretika, og informere på apoteket som du tar dem når du bestille noen tillegg reseptbelagte medisiner.