Digidexo.com

Hvordan virker Quantum Lysine kaldt sår behandling Work

Kliniske resultater

Betsy Singh, Dean forskningsleder ved Southern California University of Health Sciences rapportert at formelen utviklet redusert varighet av symptomer med 50 prosent, mot ubehandlede forkjølelsessår. Gjennomsnittlig tid til å gro ble spilt inn på fire dager. Fordeler til medisiner, ifølge respondentene, inkludert mangel på brenning og dens usynlighet.

Stadier

I de innledende fasene av en sår utviklet i løpet av en kald, en person vil merke en kløe eller svie like under huden, vanligvis rundt nese og munn. Etter to til tre dager de første blemmer vises. Sår scenen følger kort tid etter, da blemme åpnes. Dette er den mest smittsom stadium. Etter fem til åtte dager, vil en skorpe form og andre skorpedannelse vil følge i løpet av de neste dagene som healing begynner. Syklusen vanligvis kjører ni til 14 dager.

Cold sår Symptomer

Forkjølelsessår oppstå fra herpes simplex virus, en virus funnet inne i nervevevet. Mens forkjølelsessår er en variant av herpes, er det i motsetning til genital herpes, og er ikke en indikasjon på tilstedeværelse av genital herpes. Disse sårene form som små, væskefylte blemmer som danner på eller rundt munnen. Forkjølelsessår kan utløses av matallergi, sollys, endringer i hormonene, sjokolade og stress.

Anslagsvis 80 prosent av befolkningen har opplevd forkjølelsessår. Dette viruset er smittsomt og spres gjennom kontakt. Vanlige måter å spre viruset er ved å dele spise nødvendigheter, håndklær, toalettsaker som tannbørster og barberhøvler, og ved å kysse.

Forebygging

Det finnes ingen kur for herpes simplex virus. Den beste form for forebygging er en forståelse av årsaker og triggere. For å unngå kontrahering herpes simplex: Avstå fra direkte eller indirekte kontakt med alle som opplever et aktivt utbrudd Ikke del personlige elementer som håndklær eller kjøkkenutstyr, siden viruset kan leve på disse elementene for en periode.

Når en person har allerede kontrahert herpes simplex, vil unngå triggere bidra til å forhindre eller minimere fremtidige utbrudd. Noen av de store triggere inkluderer eksponering til solen, mat som inneholder arginin (peanøtter, sjokolade og gelatin), og bruker en gammel tannbørste etter et utbrudd.

Riktig ernæring og hygiene også hjelpe i reduksjon av utbruddet av forkjølelsessår. Og en pågående behandling med et produkt som Quantum Lysine kaldt sår behandling vil bidra til å redusere symptomer og hastighet helbredelse, særlig hvis medisinen brukes i de tidligste stadiene av en kald sår utbruddet.