Digidexo.com

Hvordan å kontrollere vekten

Hvordan å kontrollere vekten


Det finnes en rekke måter å kontrollere vekten. Gode ​​matvaner sammen med en øvelse rutine er nøkkelen til å miste vekt og opprettholde en sunn vekt. Du trenger ikke å gå til ytterligheter for å kontrollere vekten. I stedet følger du disse trinnene.

Hvordan å kontrollere vekten

Styr maten du spiser. Start dagen med frokost. Sunne alternativer inkluderer en balanse av mat grupper bestående av korn, brød, egg, frukt, juice eller frokost barer. Ikke la deg selv bli sulten når det er tid for lunsj og middag. Ta mindre deler av mat og fylle opp på grønnsaker. Opprettholde avstand fra fet, bearbeidet mat. For eksempel spiser salater uten tunge kremet pålegg.

Ta en enkel servering av din favoritt søt parabolen en gang i uken. I stedet for sukkerholdige godbiter, spise frukt for å tilfredsstille dine søt tann.

Øvelse daglig for å brenne kalorier. Gå, løpe eller gjøre andre cardio øvelser for å holde vekten under wraps. Lag en tidsplan for fysisk aktivitet og hold deg til den.

Hold kaloriinntaket på 1200 en dag hvis du er en kvinne og 1500 en dag hvis du er en mannlig. Dette er de baseline kalori verdier for folk som ønsker å administrere sin vekt. Juster kaloriinntaket hvis du trener strengt. Ikke kontrollere vekten ved å gi opp mat helt. Holde en sunn tilnærming til målet ditt, og være konsekvent i din innsats.

Drikk åtte glass vann om dagen for å unngå dehydrering. Ha et glass vann før måltider for å hjelpe fylle magen slik at du føler deg mindre sulten. Også unngå brus fordi de er lastet med sukker og tomme kalorier.

Vær glad og opprettholde en positiv holdning til livet. En innholds enkelte er mer sannsynlig å lykkes i å kontrollere sin vekt.