Digidexo.com

Hvordan å miste 85 pounds

Hvordan å miste 85 pounds


Å være overvektig er ikke bare ubehagelig; det gir deg også i en høyere risiko for å få ulike sykdommer. Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, overvekt øker risikoen for å få hjertesykdom, type 2 diabetes, slag, høyt blodtrykk, gallestein, reproduktive problemer og ulike typer kreft. Å miste £ 85. av rammen kan derfor forbedre din helse hvis det gjøres riktig. Regelmessig mosjon og sunne matvaner er nødt til å være en del av din nye livsstil.

Hvordan å miste 85 pounds

•  Sjekk kaloriinntaket. Ifølge National Library of Medicine, bør sunn vekttap ikke mer enn 1 til 2 kg per uke. Ta i 500 til 1000 kalorier mindre enn du gjør nå. Gi deg selv minst 42 uker å miste £ 85.

Spis mat som tilfredsstiller deg og gjøre det virke som du ikke er slanking. Erstatt usunn mat med sunnere kost. Spis grønnsaker, frukt, magert kjøtt, umettet fett som avokado, rå nøtter og olivenolje og komplekse karbohydrater inkludert fiberrike produkter og hele hvete brød.

Del maten opp i seks små måltider og sakte spise ett måltid hver tredje time. Ved å spise ofte, holde deg stoffskiftet i gang og du er mindre sannsynlig å kreve fetende mat. Ved å spise sakte, vil du innse når du er full raskere og slutte å spise før over-spising. Det tar 20 minutter for magen å frigjøre hormoner signaliserer hjernen din at du er full.

Få kroppen i bevegelse for å øke pulsen og brenne kalorier. Utfør kardiovaskulær trening som rask gange, løping, svømming og sykling i 45 minutter daglig, tre dager i uken. Ikke gjør bare en øvelse. Slå opp hvilken type cardio du gjør det tat kroppen din forblir utfordret og du unngår å bli lei.

Maksimer vekttap og fettforbrenning ved å løfte vekter som er rettet mot alle kroppsdeler. Øke muskelvevet fordi det setter fart på stoffskiftet. Splitte opp de kroppsdelene du trener i løpet av de dagene du trener. Trene mage og rygg på mandager, armer og skuldre på onsdag og bein på fredager. Hvile en hel dag i mellom treningsøktene.

Gjør søvn til en prioritet og får mellom sju og ni timer søvn per natt, slik at kroppen din kan fungere på sitt optimale. Mens du sover kroppen din forynger deg og gjenoppretter seg selv.

•  Drikk åtte 8 oz. glass vann daglig for å holde kroppen hydrert og for å fremme fordøyelsen og metabolisme av fett.