Digidexo.com

Hvordan plukke de beste Sugar Free Candy

Hvordan plukke de beste Sugar Free Candy


Fremskritt i matvitenskap og en voksende bevissthet om vekttap har skapt et blomstrende marked for alle typer sukkerfrie produkter, inkludert godteri. Sifting gjennom de mange valg kan være skremmende, så det hjelper å begrense utvalget ved å bestemme hva du trenger fra sukkerfrie søtsaker.

Hvordan plukke de beste Sugar Free Candy

De fleste mennesker har en grunn for å ønske eller behov for å bytte til sukkerfri godteri. Enten det er en vekt-tap programmet, diabetes, eller personlige preferanser, det finnes alternativer som passer hver enkelt, og det hjelper å ha målet ditt når du setter ut for å søke etter den beste sukkerfrie drops for din situasjon.

Basert på dine spesifikke mål og ernæringsmessige behov, vil du trenger å fokusere på sukkerfrie drops som best passer deg. For eksempel, blir sukkerfrie konfekt tradisjonelt laget med sukker erstatning maltitol, som er et godt alternativ for diabetikere på grunn av sin langsomme absorpsjonshastigheten. Imidlertid er de fleste sukkerfrie sjokolade laget velsmakende av en overdådig dose av kakaosmør, bumping opp mettet fett og kalori-innhold, og gjør det til en uegnet valg for noen prøver å kaste pounds. Ved å vite hva slags næringsinnholdet du leter etter fra get-go, kan du gjøre det beste valget av sukkerfri godteri for dine behov.

Det er også viktig å se etter ingredienser i sukkerfrie drops som du er allergisk mot, eller at du misliker. Noen vanlige matallergier inkluderer meieriprodukter og nøtter. Av og til, folk har bivirkninger av visse typer sukker erstatter. Mens fokus på noen av disse ernæringsmessige detaljer, husk å holde et øye med ingredienser som du misliker, slik at du kan unngå disse valgene.

Finn ut hvilken sukker erstatter du liker og hvilke som er ugunstige. Enkelte populære sukker erstatter i godteri inkluderer sakkarin, aspartam, sukralose, maltitol og stevia. Ha en liste over de som er beste smaker til deg slik at du kan referere til dem som du søker.

Innsnevring ned dine kosttilskudd restriksjoner er viktig, men det er å velge en sukkerfri godteri som faktisk smaker godt til deg. Tenk på din favoritt smaker og teksturer av godteri og søk basert på disse innstillingene. De fleste store merkene tilbyr sukkerfrie versjoner av deres candy. Det er enda et selskap som tilbyr sukkerfrie versjoner av retro godteri fra flere tiår tidligere.

Noen sukkerfrie drops kan være ganske dyrt. Noen varianter er kun tilgjengelig i bulk mengder. Men noen av de mer populære versjonene av sukkerfri godteri selges i dagligvarebutikker og kiosker på lignende pris poeng til sine full sukker kolleger. Formulere et budsjett før du begynner å handle, slik at du ikke kommer unna med klistremerke sjokk eller kjøperens anger.

Hint

  • Stick med så mange "naturlige" ingredienser som mulig. De er bedre for deg, og vil faktisk smake bedre.
  • Når du er i tvil, bo med merkevarer som har et solid rykte.
  • Spør familiemedlemmer og venner for eksempler på sukker gratis godteri som de liker.
  • Ikke bruker ingredienser når du ikke vet hva de er.
  • Hold deg unna overflødige kjemikalier uansett hvor bra produktet kan smake.
  • Støtter ikke over-oppblåste produktlinjer med ingen reell grunn til å tredoble kostnadene over sammenlignbare merker. Det vil tvinge lik kvalitet drikker av en lavere kostnad ut av business.