Digidexo.com

Har spise godteri forverre acid reflux?

Hvis du har acid reflux, gå lett på desserter og søtsaker. Mat laget med raffinert sukker, slik som godteri, kjeks og kaker, kan forverre acid reflux, som kan kullsyreholdige drikker. Acid reflux kan føles som en brennende følelse fra magen gjennom øvre del av brystet og spiserøret. Det kan være milde og forbigående, eller den kan være kontinuerlig.

Triggere

Sukker samt junk mat er triggere som kan bringe på syre reflux, også kjent som halsbrann. Men fysisk aktivitet kan også forverre acid reflux. Tunge løft, bøyd over eller liggende på ryggen, samt å ta en lur etter et stort måltid, kan bringe det videre. Etter at du er ferdig med et måltid, sitte opp i minst 45 minutter. Unngå også kveldsåpne spising.

Alternatives

Hvis du ønsker noe søtt etter middag, brygge en kopp søt urtete eller har et stykke frukt. Sunn erstatter kan erstatte sukker når du er baking, også. Noen sunne substitues inkluderer agave nektar, honning, dato sukker, maltose og brun ris sirup. Produkter laget av Stevia planten er en ny, men stadig mer populært alternativ. Store mengder tradisjonelle søtningsmidler som Lik eller Splenda kan hemme kroppens naturlige stoffskifte og føre til skade på lever og nyrer, og bør unngås for baking. Uansett hva slags søtningsmiddel du bruker, men unngå å spise for mye av det og prøve å avvenne deg unna sukker av noe slag.

Insight

Ifølge en ABC medisinske nyheter rapport, bruker den gjennomsnittlige amerikaner 19 prosent mer sukker i 2009 enn i 1970 The American Heart Association sier den gjennomsnittlige amerikaner legger 76 kalorier om dagen fra sukkerinntak, og dette øker i et alarmerende tempo, og bidra til overvekt, sukkersyke og høyt blodtrykk, så vel som sure oppstøt.

Misforståelse

Melk er ofte sagt å lindre acid reflux, men forskere fra Stanford University fant dette ikke til å være sant. Den samme rapporten viser at krydret mat ikke ta på syre reflux, som en gang var tenkt.

Forebygging / løsning

Hindre acid reflux ved å spise mindre, men hyppigere måltider og holde seg til ubehandlet mat. Unngå sukkerholdige desserter, rask mat mat som inneholder konserveringsmidler. Frukt og grønnsaker som er "gassy", som brokkoli, løk og tomater, bør unngås. Noen trygge drikker er vann, mineralvann og koffeinfri te. De som har acid reflux bør rådføre seg med lege for å trene et ernæringsprogram som fungerer best for dem.