Digidexo.com

Testikkelkreft Cure priser

The American Cancer Society sier at om lag 8400 nye tilfeller av testikkelkreft er diagnostisert i amerikanske menn hvert år. Av disse mennene, vil 380 dør av denne kreftformen. Imidlertid er testikkelkreft kan behandles, og har en høy herdingshastighet, særlig når den er fanget tidlig. Med riktig diagnose og behandling, vil mange menn forbli kreft gratis i minst fem år, og de fleste vil ha erobret kreften for hele deres gjenværende levetid.

Definisjon

Testikkelkreft er en type kreft som påvirker en manns testikler. Det skjer vanligvis i en testikkel, men det kan påvirke begge deler. The American Cancer Society sier at denne sykdommen skjer oftest hos unge menn. Det slår vanligvis mellom tenårene og 40-årene eller 50-tallet, avhengig av hvilken type testikkelkreft.

Typer

Det finnes to hovedtyper av testikkelkreft. Den første er seminom, som utvikler seg fra en manns sperm-produserende celler. The American Cancer Society sier at 95 prosent av Seminoma kreft er av klassen type. Denne typen vanligvis streik menn mellom slutten av 30-årene og begynnelsen av 50-tallet. Spermatocytic seminom er mer sjeldne, vanligvis påvirker menn i midten av 50-tallet.

Den andre typen testikkelkreft er ikke-seminom. The American Cancer Society sier at det forekommer vanligvis hos menn mellom sine ungdoms år og begynnelsen av 40-årene. Denne type av cancer har en tendens til å vokse raskere enn seminom variasjon. Noen mennesker har en blanding av begge typer kreftceller.

Cure pris

The American Cancer Society sier at testikkelkreft er en av de herdbare former for kreft, selv ved senere stadier. Behandlingen innebærer vanligvis kirurgisk fjerning av de berørte testikkel, som kan være kombinert med kjemoterapi eller strålebehandling. Samlet, er en manns risiko for å dø av denne kreft 1 i 5000. Overlevelse for menn med kreft har ikke spredd seg utover testikkelen er 99 prosent. Når kreften har spredd seg til lymfeknuter, er vaksinen fortsatt 96 prosent. Det synker til 71 prosent hvis kreften har flyttet til andre områder av kroppen.

Tilbakefall

Når testikkelkreft går igjen i en mann som tidligere har vært behandlet, er hans kur rate for den nye kreft like høyt som det var for første sykdom. En studie av National Cancer Institute viste at menn som ble diagnostisert med en ny sak om testikkelkreft etter tidligere vellykket behandling hadde samme kur rate som menn med førstegangs testikkelkreft.

Advarsel

Ifølge Science Daily, høye testikkelkreft kur priser bety at noen overlevende lider langtidseffekter fra deres behandling. Vanlige testikkelkreft behandlinger som stråling og kjemoterapi kan føre til andre helseproblemer 12 til 15 år eller mer etter behandling. Forskere ved den vesttyske Cancer Center ved Universitetet i Essen funnet ut at mange menn som har blitt behandlet med en spesiell type kjemoterapi hadde hjerte abnormiteter, høyt kolesterol og lavt testosteron. Noen hadde også nerveskader. Selv om ingen av dem hadde en testikkelkreft tilbakefall, de andre helseproblemer sette dem i fare for tilstander som hjerteinfarkt. En studie ved Det Norske Radiumhospital viste at stråling kan forårsake langsiktige nyreskade.