Digidexo.com

Hvordan Heal baby Eksem

Hvordan Heal baby Eksem


Omtrent 20 prosent av alle spedbarn og små barn er rammet av eksem, ifølge Baby-Center. Eksem er navnet på flere typer hudsykdommer, inkludert dermatitt eller enda en bleie utslett, som forårsaker rødhet, kløe eller irritasjon. For babyer, er eksem forårsaket av en reaksjon på et allergen eller irriterende, slik som melk, støv, baby såpe, fuktighet eller hund og katt dander. Behandling av eksem hjemme vil redusere rødhet og irritasjon for å gi barnet en liten lettelse.

Bruksanvisning

•  Skyll barnet daglig med lunkent vann og mild baby såpe. Hvis det er mulig, hoppe over såpe alle sammen og bare bruke vann hvis babyen ikke er spesielt skitne. Milde babyen såper inneholder ingen fargestoffer eller parfyme.

Tørk barnet seg godt etter badet med et mykt håndkle. Dette vil fjerne all fuktighet som kan gjøre eksem verre.

Dekk eksemrammede områder med en mild baby lotion to til tre ganger om dagen. Unngå å bruke noen baby-produkter, inkludert såper og kremer, som inneholder fargestoffer eller parfyme som disse kan irritere babyens hud, noe som gjør eksem enda verre.

Følg med barnet ditt å sikre at hun forsøker ikke å klø eller gni eksem rammede området, noe som vil gjøre problemet verre. Hver gang hun begynner å gni eller klø det aktuelle området, trekk hendene unna og gi henne noe annet som å konsentrere seg, for eksempel en leke eller snack.

Vask babyens klær i mildt rengjøringsmiddel. Unngå å bruke tøymykner som disse er vanligvis lastet med fargestoffer og parfymer.

6. Påfør en våt, kald vaskeklut til det berørte området under en eksem blusse opp, som er preget av intens rødhet, kløe og irritasjon. Dette vil kjøle ned området og bringe barnet noen lettelse. Etter den kalde vaskeklut er fjernet, slik at området lufttørke og legg på et lag eller mild baby lotion.

Kle barnet i klær laget av myke, pustende tekstiler, for eksempel bomull. Unngå ull eller syntetiske fibre, så som polyester, da disse er kløende og tillater ikke så mye luftstrømmen til huden.

Fjern meieriprodukter, varer som inneholder nøtter og sitrusfrukter fra barnets kosthold. Disse er flere matvarer som antas å forårsake eksem, ifølge Dr. Greene.