Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Pusteproblemer

Pusteproblemer kan oppstå når som helst, hvor som helst, til nesten hvem som helst. Mens forårsaker klar uro, kanskje pusteproblemer ofte kommer med brystsmerter, hoste eller andre vanskeligheter. Avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden bak pusteproblemer - kulde, astma, lungebetennelse - det er mange metoder for behandling og oftest, en rekke hjem rettsmidler.

Puste Trouble

I tilfelle en nødsituasjon, etter ringer 911, løsne stramme klær som den personen som har problemer med å puste kan ha på å få ham til å føle deg komfortabel. Ikke gjør personen drikke eller spise noe. Gjøre personen legge seg ned, men ikke legge en pute under hodet. Hold rolig, og opptre på en ansvarlig måte. Over angst vil forverre situasjonen. Det er et par av hjemme rettsmidler som kan brukes under et angrep. Legg 1/2 kopp kokosolje til 1 ts. av kamfer og begynner å gni på brystet. Du kan også koke en kopp sesamolje med 3 ss. muskat pulver, og deretter kjøle blandingen og massere brystet med det.

På regelmessig basis, kan en person med pusteproblemer ta noen rettsmidler muntlig å forhindre eller redusere pusteproblemer oppstår. Kok en kopp vann med noen fennikelfrø slik at det blir redusert til 1/2 kopp. Ta 1 ss. full av dette vannet etter anstrengelse to ganger daglig i noen dager. Du kan også ta en liten av en blanding av honning og hvitløk olje tre ganger hver dag.

Bryst Blokkering

Som pusteproblemer oppstår ofte på grunn av tett bryst, er det svært viktig å holde brystet fri for slim. Ta en avkjølt blanding av kokte carom frø og gurkemeie i vannet og ha den med 1 ts. full av honning. Bakken sennep frø blandet til en pasta med honning hjelper også. Du kan også koke en blanding av sennep pulver og ris mel til en pasta som konsistens, og bruke det på en bomullsklut for å bruke den som varm pakke på halsen og brystområdet, mens den fortsatt er varm.

Lungebetennelse

Lungebetennelse er også kjent for å føre til pusteproblemer. Tulsi olje massert på brystet sammen med en blanding av Tulsi blad juice og svart pepper tatt fire ganger om dagen er kjent for å skape nok kroppsvarme og svette for å kurere pasienten av en kald.

Generelle tiltak

Inkludert honning og løk i det vanlige kostholdet kan gå en lang vei i å hjelpe holde unna pusteproblemer. Prøv å holde huset rent og støv og mugg-fri. Unngå røyking og prøver ikke å puste i trafikkeksos. Bruke et filter når du anser som nødvendig.