Digidexo.com

Symptomer på emosjonelle Nummenhet

Symptomer på emosjonelle Nummenhet


Emosjonell nummenhet er et annet begrep for depresjon. Hvis du føler deg følelsesmessig nummen oddsen er at du føler koblet fra verden rundt deg. Disse typer følelser oppstår vanligvis etter en traumatisk opplevelse. Den traumatiske opplevelsen kan være fysisk eller følelsesmessig og effekten kan vare i mange år om gangen, eller kanskje ikke kommer til overflaten i mange år etter hendelsen.

Mangel på interesse

Mange som lider av emosjonell nummenhet vise en manglende interesse for de fleste hver aktivitet som det er. Sannsynlig en lidende vil ikke lenger ta glede i aktiviteter som brakte henne nytelse i det siste. Du kan lide av denne tilstanden hvis du befinner deg likegyldig til de fleste aktiviteter og overganger i livet ditt. Det er normalt å være likegyldig til noen aspekter eller happenings i livet ditt, men det er et rødt flagg hvis du viser liten interesse for det meste.

Uttak

Mennesker som er deprimerte eller følelsesmessig nummen ofte foretrekker å være alene mesteparten av tiden. De vil trolig unngå familie og venner for de fleste arrangementer og anledninger. Ofte skaper de unnskyldninger for å være alene eller for å unngå et sosialt ansvar overfor mennesker som de tidligere verdsatt. Dette er normalt for folk som er overbelastet med arbeid eller skole, men hvis det fortsetter over lengre tid, bør den lidende nå ut om hjelp.

Irritabilitet

Irritibility og angst er vanlige symptomer for følelsesmessig nummen mennesker. Selv om de ser ut til å aldri virkelig svinge i følelser de er vanligvis på kanten og lett sint. Se etter disse symptomene i din kjære. Angst og irritabilitet er sikre tegn på depresjon og mye stress som kan føre til depresjon. Emosjonelt nummen enkeltpersoner kan også synes å være mer negativ eller sarkastisk enn normalt også.

Fatigue

Tretthet eller overdrevent lei folk er også kandidater til depresjon. Selv om de kan synes å få mye søvn, er det sannsynlig at de ikke får søvnkvalitet som de er stadig bekymringsfull og engstelig. Sleep depravation kan hindre ditt daglige liv på mange måter. Søvnkvalitet er viktig for riktig funksjon av kroppen din både mentalt og fysisk. Hvis du finner deg selv altfor trøtt, finne noen måter å de-stress, slik at du kan få bedre søvn.