Digidexo.com

Vestibulær rehabilitering og Effektivitet

Fysioterapeuter kan bruke vestibular rehabilitering for å behandle pasienter med svimmelhet, eller andre balanse lidelser som kommer i vestibylen i det indre øret. Folk bruker vestibylen, deres visjon og andre opplevelser for å hjelpe dem å opprettholde balanse.

Relaterte tilstander

Ifølge University of Tennessee Medical Center, kan pasienter med en historie med diabetes, hjerneslag eller en hodeskade har problemer med balanse som kan være effektivt behandles med vestibulær rehabilitering.

Eldre

Eldre mennesker har en økt risiko for å utvikle balanse problemer på grunn av nedsatt reaksjonstider, medisiner som kan skade det indre øret eller andre medisinske tilstander som kan forårsake svimmelhet eller vertigo. Vestibulær rehabilitering kan hjelpe eldre pasienter overvinne vanskeligheter med balansen.

Øvelser

Fysioterapeuter kan ha pasienter utføre oculomotor øvelser for å bedre koordineringen mellom det vestibulære system, hjernen og øynene. Motion toleranse øvelser kan hjelpe pasienter omskolere deres hjerner til å svare på bevegelser uten å bli svimmel.

Balance omskolering

Vestibular rehabilitering pasienter kan bruke balanse omskolering til å undervise deres hjerner til å bruke flere systemer for å forbedre balansekontroll.

Effektivitet

Effektiviteten av vestibulær rehabilitering kan være så høyt som 90 prosent hos pasienter som bruker foreskrevne fysiske og ergoterapi teknikker for å behandle vertigo og balanseproblemer.