Digidexo.com

Homeopatiske Gastroenteritt rettsmidler for barn

Når du har gastroenteritt, magen og tarmene blir betent. Dette kan være forårsaket av bakterier eller virus. Vanlige symptomer er kvalme, oppkast og diaré. Disse kan være spesielt farlig for barn fordi barn lett kan bli dehydrert. I tillegg til å gjøre for at barn får nok å drikke, kan du bruke homøopatiske midler for å behandle gastroenteritt.

Behandle symptomene

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler. Du kan kjøpe individuelle rettsmidler eller kombinasjonsprodukter. Rettsmidler er tilgjengelige i forskjellige potenser. Rettsmidler er tilgjengelige i små runde tabletter kalt pellets, som likvide tinkturer, kremer eller gels. Ved bruk av homøopatiske midler, se på de spesifikke symptomer som presenterer. Kvalme, for eksempel, kan behandles med en rekke forskjellige behandlinger, avhengig av hvordan den presenterer. Velg remedier basert på symptomene, ikke sykdommen. Remedy dosering bør være 2:59 30C styrke pellets hver og en til to timer før det er bedring. Hvis det har vært noen bedring etter tre doser, velg et annet middel.

Kvalme

Bruk Aethusa hvis det er en intoleranse for melk, for eksempel et barn kaster opp curd av melk, eller hvis den syke barnet er svært ung. Ipecac er den rette valget for konstant kvalme som ikke lindres ved å kaste opp; det er et godt valg hvis det ikke er tørst, og lukten av mat gjør kvalmen verre. Velg Nux Vomica for barn som retching men ute av stand til å kaste opp, eller hvis barnet våkner opp midt på natten med vondt i magen og kvalme. Et barn som er kvalm og ønsker kullsyreholdige drikker og selskap med andre er en god kandidat for fosfor. Veratrum album er et godt middel for et barn med voldsom oppkast og diaré, som bryter ut i en kald svette når man kaster opp, eller har prosjektil oppkast. Et barn som vil svare godt til Veratrum album kan be om isen, pickles, sitroner, eller salt for å avlaste sin kvalme.

Diaré

Ved behandling av diaré hos barn, sørg for å observere avføring. Når avføring er klumpete, slimaktig, vassen, og lyse gul, velger Aloe socotrina; barnet kan være lurt å være alene, være irritabel eller sint, eller oppleve en god del gass. Hyppige, mørke, rennende og illeluktende avføring er et tegn på at Arsenicum Album kan være den rette for valg. Barn som trenger dette midlet kan oppleve magekramper, angst, være redd for å bli forlatt alene, føler kjølig og kan be om hyppige slurker med vann. For eksplosive, fossende diaré i store mengder, bør du vurdere Croton tiglium. Dette er et godt middel for barnet opplever også en forverring av symptomer etter å ha drukket eller spise selv de minste beløpet. Dersom diaré er noe eksplosivt, men kommer ut i tynne, lange gushes, velger Gambogia. Det er også det rette valget for barn som opplever tarm gurgling før diaré, og har en tendens til å føle seg bedre etter å ha avføring. Hvis barnet opplever abdominal buldrende og kramper, og å ha plutselige, haster avføring som er flytende, rikelig, fossende, illeluktende, og gulgrønt, vurdere Podophyllum. Dette er det beste middel hvis barnet ditt føles bedre når hun ligger på magen hennes. Veratrum album er bra for barn som bryter ut i en kald svette, og har voldsom oppkast og diaré.