Digidexo.com

Om Jobber i Clinical Child Psychology

Psykologi er et område i samfunnsvitenskapene som er stort og byr på mange jobbmuligheter. Klinisk psykologi omhandler bekymringene til dobbeltdiagnose, vurdering, behandling og forebygging av psykiske lidelser. Kliniske barnepsykologer arbeider med barn i diagnoser, vurdering og behandling av psykiske lidelser.

Hva gjør de?

Kliniske barnepsykologer arbeider i sykehus, private og akademiske innstillinger.

Hvor mye tjener de?

Kliniske barnepsykologer tjene ulike årlige inntekter avhengig av hvilken type grad de har. Inntekten er mellom $ 20 000 for entry level og $ 72,000 for PhD holdere. I flere tilfeller kan lønn være $ 100.000 og mer.

Type grad

Kliniske barnepsykologer trenger minst en mastergrad i klinisk psykologi, og deretter staten lisensiering.

Fordeler

Fordelene med en klinisk barnepsykolog er nok. Psykologer har muligheten til å arbeide i privat praksis, hvor de er sin egen sjef, eller arbeider i en gruppe innstilling med annet medisinsk personell.

Ulempene

Forsikringsselskaper krever at psykologer holde omfattende registreringer av alle pasienter.

Er det riktig for meg?

Klinisk barnepsykologi innebærer å arbeide med barn som kan ha alvorlige psykiske utfordringer. Det er en høy risiko for utbrenthet, og enkelte kunder kan være trengende.

Videreutdanning

Alle psykologer som arbeider i en rådgivning innstilling må gjennomgå videreutdanning gjennom hele sin karriere. Opp av dette er at ved å gjøre det, de plasserer seg på et høyere erfaringsnivå enn nyere psykologer.