Digidexo.com

Hvordan spise og trening til Flat mageHvis du er seriøs om å miste "love handles", flatere mage, og å komme i best form, nedenfor er noen trinn for å hjelpe din nå dine mål. Å være disiplinerte med en livsstil som inkorporerer sunne matvaner og trening vil gjøre deg i stand til å opprettholde din "nye look".

Hvordan spise og trening til Flat mage

•  Det første du bør gjøre er å utvikle en øvelse diett eller endre matvaner. Det første du bør gjøre er å bestemme deg for å "gjøre dette og stokk med det". Når du gjør det du kan bestemme hvordan du bør spise og hva treningsprogram som fungerer best for deg. Her er noen nyttige tips.

Hold deg unna "dårlige" fett som mettet og trans fett samt "hvit" produkter som hvitt brød, hvit sukker og hvitt ris. Spise hele hvete og hele korn, frukt, grønnsaker, fettfattig melk, magert kjøtt, bakt fjærkre og fisk, bønner, egg, etc. Ifølge American Heart Association og American Medical Association disse matvarene er bidrar til en sunn livsstil. Vennligst se disse assosiasjonene nettsteder oppført i "Ressurser" nedenfor for mer informasjon om sunn mat valg og en sunn livsstil.

Du bør kombinere sunne matvaner med mageøvelser for å oppnå en flat og tonet mage. Her er noen forslag til øvelser du kan gjøre på en matte på gulvet: Pilates, sykling på ryggen, hip heiser, og tradisjonelle sit-ups og crunches. En øvelse ball er også et utmerket verktøy for å gjøre abdominal arbeid og har vist seg å være svært effektive. Aerobic øvelsen vil hjelpe deg til å ikke bare flat mage, men gå ned i vekt over når du trener fem dager i uken for tretti minutter.

Hint

  • Tempoet selv, ikke prøv å få den av mer raskere enn normalt. Dette vil hjelpe deg å opprettholde vekttap.
  • Fortsett å spise sunt og regelmessig mosjon regime, og du vil være i stand til å opprettholde en flat mage.
  • Å se det som en "livsstilsendring" og ikke en "diett" vil hjelpe deg mentalt tilpasse seg endringen og holde ønsket vekttap.
  • Pass på å sjekke med legen din om eventuelle vekttap og treningsprogrammer.