Digidexo.com

Dyp pusting og vekttap

Hva om du kunne ha en kraftig økning av energi, bedre etterretning, forbedre alle kroppens funksjoner og brenne fett ved å ligge på gulvet, sitter i en stol eller står opp? Hva hvis du ikke er begrenset til et treningsstudio eller investere penger i hjem utstyr? Vil du være villig til å prøve kunsten dyp pusting for et par måneder uten kostnader for deg? Det eneste du kan miste er uønsket kroppsfett.

Historie

Dyp pusting kan ha sine røtter plantet i Pranayama Yoga flere tusen år siden. Betydningen av dyp pusting har funnet sin vei inn i aerobic-type trening, og nylig som en øvelse som står på egne ben kalt Oxercise.

Oxygen

Oksygen er det viktig ingrediens til selve livet, og det er en av de viktigste elementene for å brenne fett. Tar et dypt pust ned i lungene fyrer mitokondriene i cellene. Mitokondrier er ovnene i hver celle ansvarlig for energiproduksjon. En dyp pust kan sammenlignes med blåser på røde glør og se dem blir hvite varmt. Fett blir den primære kilde for drivstoff under aerobe aktiviteter. Oksygen trener kan meget vel være svaret for deg i din søken for å slippe pounds og miste kroppsfett.

Aerobic

Dyp pusting oppfordrer våre organer for å forbli aerobic i naturen. Aerobic betyr bokstavelig talt foregår i nærvær av oksygen. Under prosessen med dype pusteøvelser, forblir pulsen lav og den primære kilde til drivstoff er fett. Det tar mye mer oksygen til å brenne fett enn det gjør karbohydrater. Dyp pusting kan være 100 prosent mer effektive for å brenne fett enn noen øvelser.

Riktig teknikk

Her er en teknikk for å begynne den nye veien til helse. Du kan enten utføre denne teknikken sitter rett opp i en stol eller ligge på gulvet strukket rett ut. Plasser en hånd på brystet og den andre hånden på den nedre delen av magen. Ta en dyp pust og føle den nedre delen av magen stige. Hold pusten for en to count og sakte slipper gjennom nesen. Gjenta for minst 20 sykluser. Hvis du føler brystet stiger og ikke magen, så du er grunne pust og øvelsen vil ikke være effektiv.

Fordeler

Ifølge Jill R. Johnson, forfatter av Oxicise System, "Fat består av oksygen, karbon og hydrogen. Når oksygen vi puster når disse fettmolekyler, bryter det dem ned til karbondioksid og vann. Blodet deretter plukker opp karbondioksid - et avfallsprodukt av kroppen vår - og returnerer det til lungene for å bli utåndet ". Dyp pusting energi til kroppen. Tarmkanalen ytelse forbedrer betydelig som næringsstoffene absorberes. Bringe inn større mengder oksygen gjennom dyp pusting kan faktisk øke stoffskiftet. Foruten å brenne fett, fremmer dyp pusting trening en sunnere homeostase i kroppen og dette betyr organene fungere med en større grad av effektivitet. Avfall er raskt og effektivt kastes. Næringsstoffer er mye mer lett absorberes i tarmen. Cortisol er et hormon som produseres i kroppen med noen fordeler, men konsekvent fremstilling av dette hormonet fører til at kroppen til å lagre fett over lengre perioder med produksjonen. Dyp pusting kan bringe deg inn i en tilstand av velvære, redusere kortisol produksjon.