Digidexo.com

Hva er Testim brukes til?

Testim brukes til å behandle hypogonadisme, eller en lav mengde av testosteron, som en del av hormonbehandling. Testim blir brukt til å korrigere lavt testosteronnivå og reversere symptomene forbundet med lavt testosteron. Ifølge Testim offisielle hjemmeside, er Testim svært effektiv på å normalisere testosteron nivåer og redusere de seksuelle og fysiske begrensninger forårsaket av hypogonadisme.

Betydning

Testim er en FDA-godkjent hormon erstatning krem ​​som brukes til å behandle symptomer på hypogonadisme, inkludert tretthet, lavere muskelmasse og bentetthet, depresjon, erektil dysfunksjon (ED) og tap av libido. Ifølge MediLexicon.com, er Testim brukes til å behandle unormalt lave nivåer uten bruk av testosteron-injeksjoner, noe som gjør det smertefritt å bruke.

Funksjon

Testim virker ved å absorbere gjennom huden. Kremen påføres de øvre armer eller skuldre og gned kraftig inn i huden, inn i blodet og midlertidig øke testosteron nivåer. Brukes daglig, kan menn opprettholde normale testosteronnivå med kremen.

Effekter

Ifølge en uavhengig studie rapportert av vurderinger i Urologi, Testim betydelig forbedret libido, seksuell ytelse og lang levetid og fylde av ereksjon. Testim også økt muskelmasse med 2,2 kilo i løpet av det første året av bruk. Menn opprettholdt disse resultatene i inntil ett år.

Betraktninger

Ifølge Drugs.com, fører Testim bivirkninger med insulin, oxyphenbutazone og propranolol. Det forverrer også søvnapné, en sovende uorden som påvirker puste. Testim øker også risikoen for å utvikle lever eller prostatakreft.

Typer

Testim er kun tilgjengelig som en krem, delt inn i individuelle pakker for daglig bruk. Testim er tilgjengelig i fem-grams pakker eller rør. Hver pakke eller tube inneholder en daglig tilførsel av Testim - 50 milligram testosteron.