Digidexo.com

Vann Fasting for vekttap

Folk har angrepet vekttap ambisjoner med en rekke metoder, og mange velger å starte sitt kosthold med et sjokk for kroppen. Vann faste er en av de vanskeligste faste metoder. Ingen andre drikke eller mat er fortært under vann faste perioden.

Process

Vann faster på mindre enn 48 timer kan gjøres med nesten hvem som helst uten medisinsk tilsyn. Drikk minst halvparten av kroppsvekt i renset vann hver dag i løpet av fort.

Time Frame

Typiske vann fasts varer fra en til 30 dager. Nybegynnere bør prøve en-til to-dagers faste for å se hvordan kroppen reagerer på prosessen.

Fordeler

Hver kilo kroppsfett tilsvarer 3500 kalorier; Derfor er vann fasting en utmerket måte å slippe pounds og rense. Ifølge Vanderbilt University, kan denne metoden for fasting også brukes til å behandle forkjølelse og allergier.

Risiko

Bivirkninger av vann fasting er hodepine, muskelsmerter og kvalme. I tillegg kan fasting forårsake bevisstløshet, oppkast og diaré.

Advarsel

Rådfør deg med en lege før du vurderer en lang rask. Folk som er gravid, underernært eller har hjerte eller immunitet problemer bør unngå vann Fasting.