Digidexo.com

Hvordan å spise mer måltider daglig for å miste vekt

En måte å gå ned i vekt, om enn sakte, er å endre matvaner helt. Snarere enn å spise tre store måltider daglig, prøver å spise seks eller til og med syv små snacks hele dagen. Dette gjør det mulig å etablere bedre porsjonskontroll, gjør at kroppen din til å bruke kalorier mer effektivt, og kan fremme bedre fordøyelsen helse. Dette er ikke en diett for hurtig vekttap, og kan gjøre for rask vektøkning hvis du ikke kontrollere deler. Men for de som kan gjøre den jobben, er det en av de beste, mest bærekraftige diett programmer tilgjengelig.

Hvordan å spise mer måltider daglig for å miste vekt

Tilbring en uke å beregne den gjennomsnittlige daglige kaloriinntak ved hjelp av en kaloriteller som den som tilbys i ressursen avsnittet nedenfor.

Planlegg ønsket daglige kaloribudsjettet, med formål å spise 100 til 200 færre kalorier per dag enn du gjør nå. Du vil finne at ved å spise regelmessig, vil du oppleve færre cravings og sultfølelse enn på en diett av tre måltider per dag.

Plan små (200-250 kalorier) måltider til frokost, sen morgen, middag, midt på ettermiddagen, sen ettermiddag og kveld. Som en hovedregel bør frokosten være det største måltidet og kvelden bør være den minste.

Når du planlegger måltidene dine, få mest mulig ut av de kaloriene du tillater deg selv. To hundre kalorier er egentlig ikke så mye. Spis mye grønnsaker og belgfrukter, som begge har en høy nærings-til-kalori ratio. Unngå behandlet sukker og søtsaker, som begge har en meget lav næringsstoff-til-kalori-forhold.

Forbered så mange måltider som du kan på forhånd, pakking dem i individuelle poser eller bokser for neste dag. Dette vil hjelpe deg mye når det kommer til del kontroll.

Spor framgangen i en journal. Skriv ned ditt totale kaloriforbruk, hvordan du føler deg i løpet av dagen, og hvilke måltider du likte best. Vei deg en gang i uken og spore at i dagboken din, også.

Hint

  • Hvis du ikke er i et travelt om vekttap, tillate deg selv en "fridag" fra streng slanking per uke. Ikke gå gale, men tillater deg selv dine viktigste søtsaker. Dette vil gjøre underverker for din evne til å feste med denne dietten lang sikt.
  • Som med alle nye diett program, sjekk med din lege eller annet velvære profesjonelt før du begynner, og hvis du føler noen store helsemessige endringer mens under denne dietten.