Digidexo.com

De fleste legitime diett plan for å miste vekt Ekstremt rask

Vekttap er vanskelig i beste fall, så når du finner deg selv ekstremt motivert til å gå ned i vekt, bør du prøve å gå ned i vekt så raskt og sikkert som mulig, slik at du kan slå mens den velkjente jernet er varmt. Når kosten på denne måten, lønner det seg å velge en plan som har en god del vitenskapelig støtte, slik at du vil ha pålitelige resultater. I dette er det få planer som overstiger den vitenskapelige troverdigheten til Middelhavet Diet.

Mediterranean Diet

Følge en diett rik på frukt, grønnsaker, hjerte-sunt umettet fett, og en tung preferanse for "hvit" kjøtt kilder som fjørfe og sjømat å følge en grunnleggende Mediterranean Diet. Middelhavet Diet er basert på de generelle kostholds tilnærminger av landene rundt Middelhavet - sine dietter inneholder massevis av sjømat og andre elementer som hører hjemme i regionen, for eksempel olivenolje, korn, og en rekke nøtter. Hvert måltid du spiser mens du er på Middelhavet diett bør inneholde en mager proteinkilde, en frukt eller grønnsak, hele korn, og en porsjon sunt fett. Disse sunne fettkilder omfatter poster som inneholder naturlig fett som avokado, frø, nøtter og oljer, og samtidig unngå mettet og trans fett nesten helt. En prøve måltid som er i samsvar med disse restriksjonene vil bli grillet kyllingbryst med en spinat salat toppet med en olivenolje dressing og fersk hvete ruller.

Tilleggsvurderinger

Studier har konsekvent vist at Middelhavet Diet er en effektiv metode for å miste vekt trygt og raskt. En studie, publisert i juli 2008 nummer av New England Journal of Medicine, fant at en Middelhavet Diet var overlegen til en lav-fett diett for både kort og lang sikt bærekraftig vekttap. En artikkel på MSNBC.com rapportert at følgende Middelhavet Diet reduserer dødelighet med så mye som 25 prosent, reduserer betennelse og bedrer kolesterolnivået, redusere risikoen for hjertesykdom.