Digidexo.com

Infant Produkter for Tick Protection

Infant Produkter for Tick Protection


Sammen med de gleder og avslapping som kan komme med å være utendørs komme relaterte bekymringer, spesielt med hensyn til omsorg for små barn. Flått, men noen ganger ufarlige, kan bære sykdommer som Lyme sykdom. Flittig se dem for i visse miljøer. Dette er desto mer relevant med hensyn til spedbarn, på grunn av mangelen på tilgjengelige beskyttelser spesielt for dem.

Repellents

Som i 2011, det er virkelig ingen flåttavvisende produkter produsert spesielt for spedbarn eller små barn. Et annet problem er at de vanligste formene for frastøtende brukes av voksne, for eksempel de som inneholder DEET, kan ofte utgjøre en fare for små barn, spesielt når foreldrene bruker dem feilaktig eller over bruke dem. Mens det er en rekke naturlige produkter på markedet, føderale etater kan ikke har testet så deres effekt på barn, spesielt de helt unge, har ikke vært i hovedsak undersøkt.

Forebygging

Hvis du føler tilbøyelig til å bruke en frastøtende som DEET, justere dosen eller løsningen du bruker på spedbarn. Først advarer Massachusetts Department of Public Health aldri å bruke en DEET-basert frastøtende på et barn to måneders alder eller yngre. Hvis de er eldre, kan du blande en DEET frastøtende med vann slik at den ferdige blandingen er 30 prosent avvisende og 70 prosent vann. Ved søknad løsningen på barnet ditt, aldri sette det på hendene fordi hun kan stikke hendene i ansiktet eller fingrene i munnen; en svært vanlig oppførsel for spedbarn.

Best Practices

Den beste tingen å gjøre er å hjelpe barnet unngå flått i første omgang. Holde ham fra gjennomgangen i høyt gress. Hvis den gjør det, enten dekke ham fullstendig, eller kontinuerlig sjekke eksponert hud for forekomst av flått. Igjen er den beste praksis for å unngå flått helt. Husk at flått er notorisk vanskelig å få øye på i noens hår, spesielt hvis det er en mørkere nyanse. Hvis familien må gå gjennom høyt gress eller tungt skogkledde områder, bære ham slik at han ikke utsettes direkte for flåtten habitat.

Fjerning

Hvis du gjør finne en hake på barnet ditt, aldri bruke en varm kamp eller vaselin for å fjerne det. Dette vil føre til at flåtten til å slippe ut mer spytt inn i blodet. Jo mer spytt frigjøres, jo høyere er sjansen for at en infeksjon - som Lyme Disease-- vil bli overført. Du bør ikke få panikk hvis flåtten har nylig knyttet til barnet ditt, fordi risikoen for smitte er størst mellom 24 til 72 timer etter den første bit. Hvis du ikke føler deg komfortabel å fjerne flåtten selv, har en tilgjengelig helsepersonell gjør det, så ta kontakt med barnelege for videre instruksjoner.