Digidexo.com

Hva er fordelene med en tubal ligation reversering?

Hva er fordelene med en tubal ligation reversering?


Mange kvinner som får en tubal ligation gjøre det med letthet, vel vitende om at prosedyren er senere reversibel. Men noen ganger kommer senere raskere enn forventet. Noen kvinner opplever poste tubal ligation syndrom, en tilstand som kommer med flere symptomer som ligner på de av overgangsalder. Lindring fra denne tilstanden, og evnen til å ha flere barn er ikke de eneste fordelene for en tubal ligation reversering, men.

Advantage Over IVF

IVF eller in vitro fertilisering er den primære alternativ for graviditet etter den opprinnelige tubal ligation. Imidlertid kan IVF være kostbart, tar mer enn en fremgangsmåte for å få et vellykket svangerskap. En tubal ligation reversering er en prosedyre. Etterpå kan du ha mer enn én prøve på mer enn ett svangerskap, med ingenting, men kostnaden for prenatal besøk å bekymre seg for. Kvinner som bruker IVF må også forholde seg til medisiner som kreves for å stimulere eggproduksjon. Disse hormonene er en kjedelig del av IVF prosessen at mange kvinner heller vil unngå. En tubal reversering er løsningen. Dersom reverseringen er vellykket, men du kan alltids prøve IVF-behandlinger.

Suksess Rate

Ifølge Infertilitet Center of Saint Louis, tubeligatur reversering er mer vellykket enn kvinner kan forvente med en suksessrate på 95 prosent i prosedyrene de har utført. Klinikken utfører operasjonen laproscopically. En vellykket graviditet etter operasjonen tilbyr en lavere suksessrate på 75 prosent for legene ved Chapel Hill Tilbakeføring Center. Suksess prisene som tilbys av begge klinikker reflektere landsgjennomsnittet. Men disse prisene falle enormt når pasienten er over 40 år faktisk, gynekologer og fødselsleger krever seriøs vurdering når du utfører operasjonen på kvinner over 35 år.

Nye kirurgiske teknikker

Tubeligatur reversering kirurgi er ikke lenger et åpent hulrom prosedyre. Leger nå utføre laproscopic kirurgi, utført gjennom et lite snitt og bruk av mikro verktøy, mini kamera og videoskjerm. Den mikrokirurgisk tilnærming åpner for bedre forbindelse for de avkuttede rør fordi vanskelighetene med de små bitene er lett sett. Narkose er fortsatt i bruk, men oppgangen tid på sykehuset har blitt kuttet skjema uker til et par dager. Noen kvinner kan gå tilbake på jobb neste uke.