Digidexo.com

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator


En Weight Watchers poeng kalkulatoren er et flott verktøy som du kan bruke til å legge opp de ernæringsmessige fakta fra mat for å konvertere disse tallene inn i en vekt overvåkere nummer som skal brukes med deres system. En vekt overvåkere poeng kalkulator må brukes riktig om å unngå avgjørende feil i kostholdet ditt. Her er hvordan du kan bruke en vekt overvåkere poeng kalkulator på riktig måte.

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator

•  Til å begynne må du først ha en vekt overvåkere poeng kalkulator. Det finnes mange nettsteder der du kan laste ned en digital en for datamaskinen som ligner på kalkulatoren som følger med Windows. Du kan også kjøpe en bærbar fra mange steder på nettet for en ganske billig pris.

Når du har din vekt overvåkere poeng kalkulator du ønsker å se på den ernæringsmessige etiketten på mat som du trenger å konvertere til Weight Watchers poeng. Den første ernæring faktum at du ønsker å se etter er kalorier totalt. Ta dette tallet og innspill den inn i "kalorier" i kalkulatoren.

Tre andre, må du se etter den totale fett gram. Pass på at du tar det totale fett nummer og ikke bare mettet fett nummer. Ta denne verdien og setter dem inn i kalkulatoren din i "fett" delen.

Til slutt, må du finne den kostfiber på din ernæringsmessige etiketten. Når du ser dette, skriver det tallet inn i "kostfiber" delen. Etter at du har gjort det så trykker enter eller beregne knappen og din vekt overvåkere poeng kalkulator vil vise en vekt overvåkere "point value" for måltidet. Så enkelt er det!