Digidexo.com

Emosjonelle og psykiske problemer for eldre i Retirement

Emosjonelle og psykiske problemer for eldre i Retirement


Pensjonister nærmer seg pensjonsalderen vanligvis begynne å manifestere fysiske, psykiske eller følelsesmessige problemer. Noen ganger, viser en person alle tre. Dette er en naturlig, forventet forekomst som pensjonister er eldre, som er når noen fysiske og psykiske lidelser manifestere seg. Identifisere og behandle disse lidelsene så raskt som mulig øker livskvalitet seniorer erfaring. Mens fysiske svekkelser er vanligvis lett å diagnostisere, mentale og emosjonelle problemer kan være vanskeligere å få øye på.

Depresjon

Depresjon er en vanlig foreteelse i pensjonister og vanligvis resultater fra seniorer ikke følelsen trengs lenger. Folk som holder ned arbeidsplasser føler de bidrar til samfunnet og er en nødvendig del av systemet, men når disse menneskene alder og til slutt trekke seg, depresjon ofte setter i. Graden av depresjon varierer fra person til person og en rekke løsninger kan være foreslått å lindre depresjon, inkludert å finne hobbyer, frivillig eller snakke med en terapeut.

Angst

Noen seniorer opplever angst som de begynner sin pensjonisttilværelse fase. Frykt om hva som vil skje med dem, hvordan de vil betale for sin pensjonisttilværelse og hvor de vil leve pest dem, ofte utløser angst. Mens noen angst er naturlig når noen begynner en ny fase av livet, for mye angst føre til forverrede mentale eller fysiske helse. Familiemedlemmer av en senior opplever angst kan bidra til å lindre denne angsten ved å sette en plan til handling og forklarer planen til senior.

Demens

Demens er et vidt begrep som dekker en gruppe av symptomer vanligvis oppleves av eldre. Det påvirker måten seniorenes hjerner fungerer og kan føre folk til å bli altfor følelsesmessig eller opphisset. Noen mennesker lider med demens er ikke i stand til å utføre normale daglige aktiviteter, som å kle på, mens andre fungere nesten normalt med bare perioder med demens. Flere sykdommer forårsake demens, inkludert Alzheimers og slag. For alvorlig demens, er det beste løpet av omsorg plassere senior i et minne omsorg anlegget hvor de medisinske fagfolk er forberedt på å håndtere problemene knyttet til demens.

Memory Loss

Mens eldre som lider av demens ofte opplever hukommelsestap, trenger de to forholdene ikke alltid opptrer sammen. Hukommelsestap kan resultere fra senilitet eller hjerneslag og seniorer som lider av hukommelsestap kan ha helt normal hjernefunksjon ellers. Alvorlighetsgraden av hukommelsestap dikterer det beste løpet av handlingen. For seniorer påvirkes i mindre grad, kan tett oppfølging være løsningen, mens for alvorlige tilfeller kan det være best å sette personen i en minne omsorg anlegget.