Digidexo.com

Hvordan bli kvitt gamle arr på Legs

Arr på bena er et resultat av kroppens naturlige sårhelende prosessen. De begynner med betennelse, flytte inn i dannelsen av nytt vev og avslutte med ombygging av visse faktorer i huden. Kollagen er det viktigste protein som er involvert i utviklingen av bindevevet. Når det er for mye eller for lite kollagen, er helbredelsesprosessen forstyrres og arrdannelse oppstår. Fjerne gammelt arrvev fra beina pleide å være nesten umulig, men ny medisinsk teknologi kan bidra til å dramatisk forbedre utseendet på de gamle arr.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege om den beste metoden for å redusere fremkomsten av arr på bena. Det finnes mange forskjellige typer arr, og din lege kan gi deg råd om teknikk som er best for den type arr du har. Prosedyrer som kan redusere forekomsten av bein arr inkluderer laser skin resurfacing, dermabrasion, vaskulær laserbehandling, kjemisk peeling, filler injeksjoner og andre prosedyrer.

Klargjør for arr fjerning prosedyre. Dette kan omfatte laboratorietester og tillegg av visse medisiner, og du må kanskje avstå fra å ta aspirin eller andre medisiner som kan øke blødning. Det er en god idé å slutte å røyke i forkant av arr fjerning kirurgi, som røyking kan forsinke helbredelsesprosessen.

Ankom legekontoret eller klinikken i tide. Ulike prosedyrer krever ulike mengder tid å fullføre. Noen vil kreve en lokal eller generell anestesi. Du må kanskje lage ordninger for å ha noen kjøre deg hjem når prosedyren er fullført.

Følg alle post-prosedyre instruksjoner nøye. Den behandlede området vil kreve spesiell omsorg for opptil flere uker etter inngrepet, og utilbørlig trauma kunne løsne noen fordeler som er påløpt fra prosedyren. Legen din vil instruere deg om rensing behandlede området så vel som hjemme behandlingsregimer.

5 Se behandlede området på en jevnlig basis. Arr behandling kan ta fra noen uker opp til et helt år før de endelige resultatene er tydelige. Resultatet vil variere fra pasient til pasient, men i gjennomsnitt pasientene kan forvente en 50 til 80 prosent reduksjon i utseendet på gamle ben arret.

Tips og advarsler

  • Ifølge The American Academy of Dermatology, "Nei arr noen gang kan bli fullstendig slettet, og ingen magisk teknikken vil returnere arret til normal uskadd utseende."