Digidexo.com

Hvordan Stopp Alcohol Abuse

Alkoholmisbruk og avhengighet er årsaken til 100 tusen dødsfall årlig i USA. Alkoholforgiftning alene er årsaken til 30 prosent av alle drepte i trafikken. Det synes å være mye som kan gjøres medisinsk for å forhindre eller stoppe alkoholmisbruk. Denne artikkelen vil diskutere den medisinske behandling av alkoholmisbruk og avhengighet.

Bruksanvisning

fastleger må identifisere "i fare drikking" (definert som mer enn 14 drinker per uke eller fire drinker per anledning for menn, og mer enn syv drinker per uke eller tre drinker per anledning for kvinner), diskutere diagnose, starte behandling og overvåke pågående omsorg. Pasientene må gis tilbakemeldinger, råd og målsetting med sine helsepersonell.

Diagnosen alkoholmisbruk bør være fast ennå empathetically presenteres for pasienten. Motiverende intervju kan hjelpe.

Medisinsk behandling for alkoholabstinens kan være nødvendig hos pasienter med alkoholavhengighet som er villige til å slutte å drikke. Poliklinisk behandling er trygt for de med milde til moderate abstinenssymptomer; innleggelse terapi er indisert for pasienter med alvorlige abstinenssymptomer, psykiatrisk sykdom eller mangel på sosial støtte.

Anonyme Alkoholikere (AA) er et program for personer med alkoholproblem som er villige til å slutte. Behandlingen er basert på fellesskap og en tro på en åndelig basis for utvinning. Avholdenhet er oppmuntret på en "en dag av gangen" basis. Medlemmer delta på møter der erfaringer knyttet til drikking og gjenoppretting deles. Det er 12 trinn til Recovery som er omtalt med medlemmene (se Ressurser nedenfor).

Tre narkotika - naltrexone, acamprosat og disulfiram - kan brukes i samråd med lege. De fleste av medisiner arbeid på prinsippet om blunting de behagelige effektene av alkohol og redusere craving. De fungerer godt på folk som har sluttet å drikke og trenger ekstra støtte for å opprettholde avholdenhet. Andre legemidler som er under etterforskning inkluderer nalmefene, ondansetron og topiramat.

Pasienter med alkoholmisbruk bør samtidig bli behandlet for depresjon, så vel. Dette er basert på det faktum at alkoholmisbrukere har en økt risiko for depresjon og har høy risiko for selvmord.

Personer med alkoholmisbruk bør også vurderes for tobakksrøyking, annet rusmisbruk, angst og panikkanfall.