Digidexo.com

Hvordan å opprettholde en sunn og velvære-Sentrert Livsstil

Hvordan å opprettholde en sunn og velvære-Sentrert Livsstil


Du har tatt det første skrittet allerede. Kanskje det var et nyttårsforsett, en spesielt effektiv diett eller bare en nyvunnet holdning. Bestemmer seg for å forplikte seg til en sunn livsstil sentrert på personlig velvære er den første delen av kampen. Nå er det på tide å ta det til neste nivå ved å opprettholde de vaner som gjør en verden av forskjell for helsen din. Slå sunn atferd i livslang vaner tar bare litt tid og engasjement.

Bruksanvisning

•  Lag små beveger seg mot å spise sunt. For de fleste mennesker, ekstreme restriktive dietter er et oppsett for svikt. "Fitness" magasinet byr opp disse enkle, 10-sekunders forslag: start måltider med grønnsaksuppe, holde frisk frukt ut i vanlig skue der det er lett å nå, grøfte brus for vann, bestille en side salat, og bytte salt for en klemme sitronsaft. Ikke vær for hard mot deg selv hvis du skli inn i en gammel spise mønster. Recommit og gå videre.

Vær aktiv, selv når du er opptatt. Eksperter med Centers for Disease Control and Prevention anbefaler moderat intensitet fysisk aktivitet i minst 30 minutter på fem eller flere dager i uken. Det kan høres ut som mye, men du kan faktisk oppfylle halv times aktivitet i trinn. Når du går til butikken, parkere langt unna og gå raskt fra og til bilen. Ta trappen i stedet for heisen, eller nyte en rask lunsj gange. Du kan selv gjøre knebøy mens du pusser tennene. Når du har ekstra tid, sørg for at den fysiske aktiviteten du tar på er å oppfylle for deg. Noen eksempler på aktiviteter som kombinerer moro og fitness danser, fotturer, skøyter, svømming og sykling.

Praksis forebygging. Ikke vent til du er syk eller utsatt for diabetes, hjertesykdom eller fedme å ta tak i tømmene på livet ditt. Gå til legen og få en helseplan i samråd med legen din.

Takle stress. Ingenting kan sidesteg en perfekt god helse plan som angst. Når bekymring over penger, relasjoner eller på arbeidsplassen begynner å ta over tankene dine, kan du finne deg selv mindre tilbøyelig til å presse inn den morgenen jogge eller å kjøre en ekstra kilometer til restauranten med sunnere meny. Livet er fullt av små og store stressfaktorer som vil komme din vei fra tid til annen. Å vite hvordan man skal håndtere dem vil hjelpe deg å holde deg på toppen. Start med å fokusere på det positive. Når en negativ tanke krysser tankene dine, for eksempel: "Min jobb er forferdelig," gjøre det til en positiv: "Jeg er klar for neste eventyr Det er på tide å sette meg ut der og finne en ny karriere.." Når du er i en positiv mental tilstand, vil du føle deg kompetanse til å ta nye skritt mot din helse mål.

Vie god tid til mental og emosjonell velvære. Dette er hvor sterk, bli sterkere. Alltid få nok søvn, noe som vil gi deg energi når du trenger det mest. Tillat deg selv å unnslippe ved å ta dype, rolige åndedrag mens konsentrere seg om exhaling bort dine bekymringer. Plukk opp en overbærende bok å lese eller gå en tur i solskinnet når du føler at du trenger å komme bort fra dine tanker.

Tips og advarsler

  • Emosjonell mestring kan være den vanskeligste delen av å bli hel og frisk. Ikke vær redd for å søke hjelp faglig veiledning i healing og voksende din indre liv, hvis det er nødvendig.