Digidexo.com

Hvordan avlaste Heel Pain Med Homeopati

Hvordan avlaste Heel Pain Med Homeopati


Heel smerte er vanligvis forårsaket av plantar fasciitt. Plantarfascien er leddbånd som forbinder hælen til tærne, og kan bli smertefullt hvis det blir hovent eller betent. Plantar fasciitis blir vanlig under middelalderen, men forekommer også hos løpere og andre som er på beina mye. Følgende trinn viser hvordan å avlaste hæl smerter med homeopati.

Bruksanvisning

•  Pakk en ispose i et håndkle og bruke den til hælen i 10 minutter, deretter fjerne den i 10 minutter. Gjenta dette trinnet etter behov, men ikke la pakken på i mer enn 20 minutter sammenhengende.

Øk inntaket av kalsium og magnesium for å redusere smerte fra fremtidige hælspore. Ett gram hver bør tas daglig ved første tegn på en hæl anspore.

Kjør på et mykere underlag som gress. Støttende fottøy med gode erke støtter og demping i hælen kan hjelpe. Orthotics også kan redusere stress på plantarfascien.

Ta en fullstendig pause fra aktiviteten som forårsaker smertene. Mange hæl skader bare krever langvarig hvile for å helbrede.

Bruk naturlige urte kosttilskudd for å avlaste hæl smerter. Tumeric kan bidra til å redusere smerte og stivhet i hælen og boswellia kan redusere smerte og hevelse. Rhus Gift og vendelrot kan hjelpe hvis hælen er stiv i morgen, men løsner opp i løpet av dagen. Alle disse medikamentene bør tas som anvist.