Digidexo.com

Slik Care for en kjær med skoliose

Slik Care for en kjær med skoliose


Å leve med skoliose kan være svært vanskelig, og det samme kan sies for de som bryr seg om dem. Skoliose kan være spesielt vanskelig for barn å forholde seg til, spesielt siden iført en spenne som ofte kreves. Dette kan gjøre et barns liv både fysisk og mentalt mye mer utfordrende. Det er viktig for dem som har omsorg for en kjær å forbli følsom og medfølende gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

Omsorg for en kjær

•  Bli informert. En av de beste måtene å ta vare på en kjær er å vite hva de er opp mot. Lær om sykdommen og forstå hvordan det kan påvirke dem, slik at du kan forstå hvordan du kan være mest nyttig for dem. Gå til legen med dem slik at du kan lære sammen med dem.

Oppmuntre din kjære til å trene regelmessig. Selv om dette kan være vanskelig, eller de kanskje ikke ønsker å, kan styrke området bare hjelpe. Bli med inn og utføre øvelsene med dem, siden dette vil være oppmuntrende og gjøre det mer moro.

Finn et skoliose klinikk i din kommune. Hvis du kan ta din kjære til et ressurssenter som dette, kan det hjelpe dem føler seg mer komfortabel med sin tilstand. Ved å være rundt andre mennesker med det samme problemet, kan de føle seg mindre sosialt vanskelig.

Planlegg regelmessige legebesøk, hvis anbefales. Sørg for at din kjære er å gjøre det til alle sine legen avtaler fordi sporing tilstanden er svært viktig. Spesielt når du arbeider med skoliose hos barn, vanlige lege avtaler er viktig siden vekst spruter kan øke frekvensen av skoliose progresjon. Legen din vil fortelle deg hvor ofte å planlegge avtaler.

sympatisere med din kjære. Selv om det kan være vanskelig til tider, prøv å forbli optimistisk og følsomme for deres tilstand. Forstå at ganske ofte dette kan være både en fysisk og mentalt ødeleggende sykdom. Skoliose kan ikke forebygges, og årsaken er ofte ukjent, så din kjære ikke bringe dette på seg.

Tips og advarsler

  • Hvis en spenne er nødvendig for barnet ditt eller elsket en, vil en hel ekstra dimensjon av psykologisk oppmerksomhet må gis. Iført en spenne kan ofte være skadelig for et barns selvfølelse og gjøre å gå på skolen vanskelig. Vær klar over dette, og prøver å gi så mye emosjonell støtte som du kan.