Digidexo.com

Hvordan vet du om du har galleblæren Stones?

Hvordan vet du om du har galleblæren Stones?


Gallestener, som er krystallisert stener laget av kolesterol, gallesalt og bilirubin, er forårsaket av en ubalanse av galle. Buildup fører solide steiner som reiser fra brystet og magen til tarmene. Å finne ut om du har gallestein er avhengig av tålmodighet og betaler oppmerksomhet til kroppen din. Lære å finne ut om du har galleblæren steiner kan hjelpe deg med å finne kilden til smerte og besøke en lege for å løse et potensielt farlig problem.

Bruksanvisning

Finn kilden til smerte. Galleblæren steiner forårsake smerte på høyre side av brystet eller skulderblad. Denne smerten er forårsaket av steiner i dine gallegangene.

Gni på høyre side av magen for smerte. De gallestein gni mot innsiden slimhinnen i magen til å forårsake en øm, men likevel skarp smerte som kan resultere i at du ikke er i stand til å gå.

Sjekk dine pustemønster. Gallestein kan skade så mye at pusten kan bli smertefullt. Overvåk inhaling og exhaling og gjøre oppmerksom på hvor ofte du har skarpe smerter.

Observer unormal kvalme, oppkast, gass eller kvalmen. Med irritasjon i magen, kan magen bli opprørt og starte unormal oppkast eller diaré.