Digidexo.com

Har Ice Packs fungerer?

Har Ice Packs fungerer?

Grunnleggende funksjoner av Ice Packs

I motsetning til hva navnet antyder, er en "ice" pack ikke nødvendigvis består av is. Faktisk er kjølemediet gels og væsker samt frosne grønnsaker vanligvis brukes til å lage isposer. Den knuste eller cubed is, eller andre frosne erstatning, leveres i en plastpose, fille eller et håndkle og deretter påføres direkte på en skade eller brukes til å opprettholde kjølige temperaturer for mat og drikke lagring. Når den brukes terapeutisk, er ispose presset til skaden i 10 til 15 minutter to til tre ganger per dag (eller som anvist av lege) for å lindre mindre smerter, smerter og forstuinger. Når den brukes til å bevare bedervelige matvarer, er ispose pakket inne i en kjøligere eller matboks og brukes til "ice" smelter.

Ice Therapy

Vanlig blant idrettsutøvere, eldre og folk på jakt etter lettelse fra midlertidig eller tilbakevendende smerter, isposer er ideelle for nedre ryggsmerter, knesmerter, nakkesmerter og ankelsmerter. Det er en vanlig behandling for forstuinger og overarbeidede muskler.
Isposer virker ved å slappe av musklene i den skadde delen av kroppen. Når den skadde delen av kroppen Numbs, musklene løsne og spenningen blir frigjort. Fordi prosessen krever fortsatte programmer, isposer er best for milde til moderate smerter eller leddbetennelse.
Hvis et område er hoven, vil ispose redusere hevelse og redusere ubehag.

Isposer for oppbevaring av mat

Isposer kan også brukes til å holde bedervelige elementer som kjøtt, melkeprodukter, egg og bekvemmelighet matvarer som brus, sandwicher og frukt, kaldt. Brukes hovedsakelig i kjølere og termiske lunsj poser og bokser, er kjøleelementer brukes til å simulere kalde temperaturer og tillate folk å opprettholde disse og andre matvarer utenfor hjemmet samt hindre vekst av bakterier og sykdomsfremkallende mikroorganismer i kjøtt og meieriprodukter .
Brukes som en isblokk, kan isposer lagres og brukes til å holde mat og drikke så lenge beholderen kan opprettholde de lavere temperaturene oppnås ved hjelp av ispose. Når ispose tiner, vil temperaturen falle og mat eller drikke er da i fare for tilsmussing.