Digidexo.com

Hvordan Poeng tannlege

Går til tannlege kontoret kan være skummelt og selv nervepirrende. Heldigvis er de fleste tannleger er klar over at pasienter er mindre enn psyched om å være der og vil gjøre sitt beste for å få folk til å føle seg vel. Men noen tannleger ikke sterkt anbefalt av andre. Å la andre få vite hvordan du føler om din tannlege, rangere ham eller henne.

Bruksanvisning

•  Spør resepsjonist på din tannlege kontor for et forslag kort. På dette kortet, vil du være i stand til å vurdere kontoret samt legge til kommentarer om noen av tannleger eller ansatte som jobber der. Dette vil la kontoret vet hva de trenger å jobbe med.

Besøk virksomhet gjennomgang nettsteder som Vimo (se referanser). Her kan du søke etter og vurdere din tannlege samt lest andre rangeringer fra pasienter som deg.

Lag en nettside eller en blogg dedikert til hver av dine besøk med den aktuelle tannlegen. Hold en logg og rangere hvert besøk. Du kan også tillate andre å legge til sine erfaringer med den aktuelle tannlegen.

av en prat med lokalavisen om å legge en rating seksjon for lokale bedrifter, for eksempel tannlegekontor, eller skrive en artikkel for dem selv. Fordi mange mennesker finner seg å bli engstelig og redd for å gå til en tannlege, ville dette være en utmerket måte å hjelpe dem med å finne en trøstende, omsorgsfull tannlege.