Digidexo.com

What Happens in Pre-Labor?

What Happens in Pre-Labor?


Det er mange stadier til arbeidskraft, og det kan være forvirrende å vite hvilket stadium du opplever. Pre-arbeidskraft er et sett av fysiologiske endringer som indikerer kroppen forbereder seg på fødselen av barnet ditt. Disse endringene hjelper plassere barnet og styrke musklene som brukes til sammentrekning og presser. Alle kan ta feil av denne del av prosessen for sann arbeid, men det er bare en varm opp.

Lightening

Under pre-arbeidskraft stadium, gjør barnet sin vei ned i bekkenhulen. Dette er kjent under forskjellige navn, men det betyr at barnet er å slippe så han er nærmere fødselskanalen. Det kalles "lynet" fordi vekten føles lettere for moren. Det er også kalt "engasjement" fordi barnet går inn i bekkenbeinet. Dette kan skje hvor som helst fra to til fire uker før babyen er født, og er mer merkbar i førstegangsfødende.

Vannlating og diaré

Forvent å urinere oftere nå babyen har falt; Dette skjer fordi babyens hode, komprimerer blæren, å forlate lite rom for å samle urin. Som et resultat, vil du nødt til å urinere oftere. Løs avføring er et annet tegn på pre-arbeidskraft; Dette er på grunn av hormonelle endringer som kroppen forbereder for levering. Det er kroppens måte å gjøre plass til barnet i bekkenhulen.

Bloody Show og Vaginal Utslipp

Det er vanlig å se økt utflod som er hvitaktig eller rosa-farget. Men dette er forskjellig fra den blodige showet. Den blodige showet er når slimete pluggen beskytte livmorhalsen under svangerskapet går. Det er en slimete utflod, enten blandes med blod eller brunlig. Hvis det er tungt som en menstruasjonsblødning, rapportere det til legen din eller jordmor umiddelbart. Arbeiderpartiet kan være tre dager til en uke unna på dette punktet.

Braxton-Hicks Sammentrekninger

Mange mødre opplever Braxton-Hicks sammentrekninger gjennom hele svangerskapet, men du vil finne disse blir sterkere i pre-arbeidskraft. Du kan ha økt smerte i ryggen, endetarm og lyske også. Forskjellen mellom disse sammentrekninger og selve arbeidskraft er de følger ingen mønster, de bare følte seg i front, er mildt ubehagelig og gjøre magen føles som en hardball. Arbeidskraft sammentrekninger er progressive og følger et mønster. De skiller seg sterkt fra pre-arbeidskraft sammentrekninger.

Vann Breaking

Noen kvinner opplever sin vannet bryte som en indikasjon på pre-arbeidskraft, men noen kvinner vil ikke oppleve dette før godt inn i arbeid. Ifølge AskDrSears.com, 1 av 10 kvinner vil oppleve dette i pre-arbeidskraft. Det skjer ikke før arbeidskraft har kommet, derfor er det ikke en god indikator på tidlig eller pre-arbeidskraft. Hvis det oppleves, skjønt, vil det være et rush av væske som ikke kan kontrolleres og fødsel vil være nært forestående.