Digidexo.com

Hvordan Sett Objektiver i rammer av trå

Hvordan Sett Objektiver i rammer av trå


Det er fordeler og ulemper til å reparere trå på dine briller. En god del om å fikse din egen eyewire er at du sannsynligvis har alle verktøyene du trenger for hånden. Ulempen er at restringing en eyewire på en ramme tar praksis; selv erfarne optikere tidvis bli frustrert sette trå, eller ledningen, tilbake på en ramme. Du må kanskje gjøre flere forsøk på å få strengen og linsen inn i rammen riktig.

Hvordan Sett Objektiver i rammer av trå

Restring en Eyewire

•  Finn de to små hullene på utsiden kanten av rammen, i nærheten av templet, eller øretelefonen av rammen. Bruk et forstørrelsesglass om nødvendig for å bidra til å se hullene.

Trykk på enden av fiskestreng eller nylonkabel opp gjennom det øvre hullet og trekker strengen ca 4-5 inches gjennom hullet. Skyv den samme enden av strengen ned gjennom det andre hullet, gjør en "U" form med trå som du går. Bruk nebbtang til å trekke strengen hvis du ikke klarer å gripe den med fingrene.

•  Trekk 4 eller 5 inches av strengen gjennom hullet før strengen er stram ved hullene. Skjær trå fra rullen, men la flere inches ekstra streng på det øvre hullet for å sikre strengen. Tie flere små knuter, en på toppen av en annen, på det øverste hullet.

Kjør den løse enden av trå gjennom det nederste hullet på den andre siden av rammen, ved brua, den delen som hviler på nesen. Loop strengen og skyv den gjennom det øverste hullet på utsiden kanten av rammen. Trekk en tomme eller to av ende gjennom.

Plasser Lens

Legg et lite stykke bånd, den typen du bruker til å pakke inn gaver, over midten av nylon ledningen der bunnen av objektivet hviler. Bruk et bånd som er kuttet til 2-3 inches i lengde.

Plasser linsen så den øverste kanten passer opp i den indre kanten av rammen. Hold båndet med tommel og pekefinger og dra forsiktig bånd og hyssing rundt den nederste kanten av objektivet, tar seg ikke å trekke den løse enden av ledningen ut av hullene eller chip kanten av objektivet. Strengen skal passe inn i sporet på objektivet.

måler den riktige lengden av trå nødvendig ved å trekke den løse kanten av strengen stramt. Strengen skal være stramt rundt hele linsen.

8. Ta av linse og feste strengen med en knute. Prøv å holde lengden på ledningen fortsatt når du fjerner objektivet for ikke å endre lengden. Knyt flere knuter for å feste ledningen.

9. Sett linsen ved å plassere toppen av linsen inne i felgen. Bruk bånd for å dra forsiktig i nylon ledningen rundt og inn i sporet på objektivet, skyve båndet fra broen siden av rammen til templet. Arbeid forsiktig slik at de ikke chip eller flasse kantene av linsene.

Hint

  • Mange optiske butikkene vil gi deg nylon streng eller erstatte en nylon ledningen gratis eller for en symbolsk sum.
  • Noen rammer har flere hull for å holde ledningen, ja, så mange som åtte. Træ ledningen gjennom alle hullene, trekke strengen stram som du går.