Digidexo.com

Bivirkninger av Kinin Water

Kinin pulver er funnet i Peruansk trær og brukes i svært små mengder for å produsere kinin vann, også kjent som tonic vann. Tonic vann er noen ganger brukt til å lindre leggkramper fordi kinin sies å slappe av beinmuskulaturen.

Betydning

Kinin vann inneholder mindre enn 20 mg av kinin, en langt lavere konsentrasjon enn den terapeutiske dose på 200-350 mg indisert for behandling av malaria. Denne konsentrasjonen regnes som ufarlig. Imidlertid, hvis det svelges i de mengder som brukes til behandling av malaria, kan alvorlige bivirkninger oppstår.

Side Effect: utslett

Selv om bivirkninger fra kinin vann er uvanlig, bør folk som er følsomme for kinin unngå det, ifølge Peoplespharmacy.com. Bivirkninger av kinin omfatter kløe i huden og utslett.

Bivirkninger: Blødnings

En alvorlig bivirkning av kinin er et bloddyskrasi eller abnormitet kalt trombocytopeni. Trombocytopeni er et redusert antall blodplater som er ansvarlige for blodpropp. Dette kan forårsake betydelig blåmerker og blødninger.

Side Effect: Cardiac

Hjerte bivirkninger av kinin inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, rask puls og besvimelse.

Side Effect: Allergisk reaksjon

En alvorlig bivirkning av kinin er alvorlig allergisk reaksjon. Selv om sjeldne, kan kinin føre til hevelse i munn, ansikt og hals, åndenød og beslag.