Digidexo.com

Slik håndterer Pica Disorder

Slik håndterer Pica Disorder


Pica er en sjelden spiseforstyrrelse som kjennetegnes av en appetitt for ikke-ernæringsmessig materielle ting, for eksempel smuss eller plast, som varer mer enn en måned. Heldigvis er det mulig å administrere pica. Følg disse trinnene for å lære hvordan.

Slik håndterer Pica Disorder

•  Ta kontakt med legen din så snart du merker tegn på at du, eller noen nær deg, er engasjerende i oppførselen. Se etter tegn på forgiftning, anemi og underernæring som symptomer eller årsaker til pica.

Bygg en plan. Vellykket behandling av pica er basert på etablering av en plan som tar hensyn til hvem pica lidende er og hvorfor han er engasjerende i oppførselen. Involvering venner og familie for å hjelpe overvåke pasienten og gi forsterkning av begreper knyttet til uspiselig mat går langt for å administrere uorden.

Prøv atferdsmessige og assosiative behandlinger. En del av problemet med pica er at Pica pasienter ikke innså at de spiser noe dårlig. Assosiere dårlige smaker og lukter med uspiselige gjenstander hjelper pasienter avstå fra å spise uspiselige gjenstander.

Se en psykiater. Når fysiske årsaker er utelukket, kan pica være assosiert med depresjon og andre psykiske lidelser. Mange pasienter har funnet ut at en diett av serotonin reopptakshemmere (SSRI) hjelper dem med å administrere uorden. Pica pasienter som har utviklingsforstyrrelser kan også ha nytte av psykologisk og psykiatrisk behandling for å hjelpe dempe lidelse. Så, ta kontakt med en psykisk helsepersonell for å få mer informasjon.