Digidexo.com

Hvordan hjelpe sultende barn Lokalt

Det er mange trengende barn i verden som går sulten hver dag, og det er flere internasjonale organisasjoner satt opp for å møte det økende behovet. Men hvis du ønsker å hjelpe sultne barn på en veldig lokalt nivå, kan det ikke være opplagt hvor eller hvordan du best kan tilby hjelp. Det kan ta litt initiativ, men du bør være i stand til å spore opp lokale organisasjoner, religiøse grupper og enkeltpersoner selv som kan bruke din hjelp til å gjøre en forskjell lokalt i sultne barns liv. Du kan også starte din egen mat-stasjonen.

Hvordan hjelpe sultende barn Lokalt

Skriv ut en plan for spillet. Hvordan ønsker du å hjelpe? Ønsker du å finne en eksisterende organisasjon som bidrar til å fø sultne barn lokalt, eller ønsker du å starte din egen initiativ som andre kan bli med? Begge krever forskning og fotarbeid. Sistnevnte krever mer organisering og en mer involvert lederskap engasjement. Vær ærlig med deg selv om hva du realistisk nivå av forpliktelse kan være, spesielt i form av tid og energi. Du ønsker ikke å bli frustrert av innsatsen for å hjelpe, eller la ned dem som forventer din hjelp.

Forskning lokale organisasjoner som allerede er å hjelpe barn. Sjekk din lokale aviser. Enten du ønsker å jobbe frivillig tid eller starte din egen mat stasjonen, gjør deg kjent med det som allerede blir gjort i nabolaget eller byen. Du trenger ikke å re-oppfinne hjulet, og du vil dine energier til å bli brukt på en mest mulig effektiv måte.

kontakt lokal barneverntjeneste for å se om de kan gi deg råd eller kontaktinformasjon om akkrediterte organisasjoner og mat banker at de har benyttet. Hvis det ikke er lokallag av en anbefalt organisasjon, kan du frivillig til å starte en. De bør også være i stand til å gi deg informasjon om hjemløse shelters, der du kan være i stand til å jobbe frivillig eller donere varer.

Donate hva du kan. Det spiller ingen rolle om du gir penger, tjenester, mat eller tid. Hvis du hjelpe mate enda ett barn, gjør du en enorm innsats.

Hint

  • Snakk med naboer og venner for å se hvem som har gjort lokalt veldedighetsarbeid og hva de anbefaler.