Digidexo.com

Dietary Årsaker til psoriasis

Psoriasis er en vanlig hudlidelse som ikke er smittsom. Psoriasis lider oppleve rask reproduksjon av hudcellene, noe som fører til skjellende, tykke, tørre flekker som vises over hele huden. Skalaene og tørre flak er et resultat av den raske akkumulering av hudceller. Det er både milde og alvorlige tilfeller av psoriasis. Det blir ofte antatt at utviklingen av psoriasis har koblinger til den enkeltes kostvaner. Noen matvarer og drikkevarer kan faktisk utløse psoriasis fakkel-ups.

Mat Intoleranse

Matintoleranse kan forstyrre folks metabolisms og føre til fakkel-ups av psoriasis. Den matintoleranse bevirker en dysfunksjon av immunsystemet, som er relatert til psoriasis, en autoimmun problem. Matallergier er godt kjent gjerningsmennene bak understreke ut kroppen og forårsaker en slik dysfunksjon.

Animal Fats

Animalsk fett er en av de vanligste matvarekategorier for å utløse fakkel-ups av psoriasis. Animalsk fett inneholder matvarer og drikkevarer som melk, egg, smør og bearbeidet eller raffinert mat.

Fett og sukker

Mange sauser er kosten psoriasis triggere. Noen matvarer som består av både hvitt sukker eller hydrogenert fett bør absolutt unngås av personer som er utsatt for psoriasis fakkel-ups. Kaffe og te bør også unngås.

Spicy, syrlig og fermentert mat

Spicy mat (samt fet mat og de fleste typer junk food) bør unngås så mye som mulig. Sitrusfrukter er svært sure og heller ikke bør være en del av dietten plan for noen som lider av psoriasis. Fermentert mat, som for eksempel pickles og brød, også bør ikke brukes.

Vices

Selv om mange mennesker der ute vurdere å røyke sigaretter, drikke alkohol og spise rødt kjøtt for å være noen av sine mest behagelige laster, alle disse tingene bør unngås hvis du ikke ønsker å øke din risiko for å oppleve en psoriasis blusse opp. Rødt kjøtt er en vanlig skyldige for psoriasis triggere.

Andre matvarer for å unngå

Det er mange mulige kosttilskudd psoriasis utløser der ute. Noen av dem inneholder hamburgere, leverpostei, kjøttpålegg, margarin, majones, honning, røkt fisk, hermetisk mat, svinekjøtt, røkt kjøtt, grønnsaker, oliven og raps olje, kaker med natriumbikarbonat og sure tropiske frukter.