Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy med hjem rettsmidler

Hvordan å behandle Poison Ivy med hjem rettsmidler


Millioner av mennesker over hele USA er allergisk mot Urushiol olje som finnes i Poison Ivy Leaves. Her er flere hjem rettsmidler for å hjelpe lindre smerte og kløe forbundet med gift eføy.

Bruksanvisning

En oppvask FLYTENDE: Når huden kommer i kontakt med Poison Ivy, umiddelbart vaske området med fett-skjæring oppvaskmiddel (som Dawn) og rikelig med kaldt vann. Skyll flere ganger med kaldt vann og tørk. Skålen væske bidrar til å bryte opp og vaske bort urushiol oljen før den trenger inn i huden.

HAVREMEL: Kok havregryn i vann og la den avkjøles i noen minutter. Rør inn to spiseskjeer natron. Bland til en tykk pasta former. Påfør varm (ikke varmt) havregryn til det berørte området. Helt dekke i et tykt lag. La havregryn blandingen tørke og herde. Når den er tørr, forsiktig skylle havregryn av med kaldt vann. Tørk med en myk klut. Dette vil lindre kløe og hjelpe tørr utslett.

natron: Bland tre teskjeer natron med en teskje vann til tykk. Påfør natron lim til utslett og la det tørke. Når den er tørr, forsiktig skylle pastaen av med kaldt vann. Tørk med en myk klut. Dette vil lindre kløe og hjelpe tørr utslett.

ALOE VERA: Påfør aloe vera gel til de berørte områdene for å lindre kløe fra Poison Ivy. Aloe vera hjelper også utslett å helbrede. Du kan bruke aloe vera plante eller en kjøpt aloe vera gel.

rubbing alkohol: Dab det berørte området med en bomullsdott mettet med isopropanol. Alkohol vil bidra til å stoppe kløe fra Poison Ivy og tørke opp blemmer. Gjelde for de berørte områdene flere ganger om dagen.

eple cider eddik: Dab det berørte området med en bomullsdott mettet med Apple Cider eddik. Det vil avlaste den kløende rødt utslett forårsaket av Poison Ivy.

perorale antihistaminer: Oral antihistaminer som Benadryl, lindre kløen. Perorale antihistaminer kan kjøpes over disk. Ta bare som anvist på pakken. Dette vil blokkere histaminer som forårsaker kløende giften eføy utslett.

PETS: Hvis kjæledyret ditt har fått inn en lapp av Poison Ivy, gi dem et varmt bad med fett-skjærende såpe umiddelbart etter kontakt. Dine kjæledyr kan ikke få Poison Ivy, men de kan dele den med deg! Oljen vil forbli på pelsen deres og kan overføres til din hud forårsaker kløende, røde, oser utslett.

Tips og advarsler

  • Alle klesplagg, inkludert sko, som har kommet i kontakt med gift eføy bør vaskes med såpe og varmt vann umiddelbart å fjerne giften eføy olje. Vær forsiktig når du kler av seg. Klær som kommer i kontakt med giftsumak bør ikke komme i kontakt med huden. Oljen kan overføres fra klær til huden. Vask elementer umiddelbart i en egen last.
  • Det finnes flere forskjellige stammer av giften eføy. Trenger du hjelp til å identifisere giften eføy? Sjekk ut www.poison-ivy.org
  • Hvis du har en veldig alvorlig reaksjon på Poison Ivy, slipp alle hjem rettsmidler og søke medisinsk behandling umiddelbart.
  • Hvis utslett drypper og oser, se din lege umiddelbart. Det er mest sannsynlig smittet og må behandles med antibiotika.